Παυλίδου: Η ανάρτηση για τα θύματα κακοποίησης και η αναφορά στη δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη
Showbiz

Παυλίδου: Η ανάρτηση για τα θύματα κακοποίησης και η αναφορά στη δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου βγήκε νικήτρια μέσα από τη δικαστική της αντιπαράθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη τον οποίο είχε καταγγείλει για σωματική και λεκτική βία εις βάρος της. 

Μετά από απόφαση δικαστηρίου, η ηθοποιός δικαιώθηκε για το περιστατικό που είχε συμβεί στα παρασκήνια της παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε με τον συνάδελφό της, αν και εκκρεμεί και η έφεση που έχει κάνει εκείνος. Όπως και να έχει, με αφορμή το περιστατικό κακοποίησης μιας γυναίκας στην Κρήτη που συνέβη προσφάτως, η Σοφία Παυλίδου θέλησε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά δημόσια για το φλέγων θέμα κάνοντας την εξής ανάρτηση:

«Στον απόηχο της λήξης της δικής μου δικαστικής διαμάχης για τη βία που δέχτηκα στον επαγγελματικό μου χώρο, καταγράφηκαν μια ακόμη γυναικοκτονία και ένα εξευτελιστικό περιστατικό βίας. Η εικόνα της γυναίκας που ο άντρας της την έδειρε και μετά την έσερνε από το μαλλί στη μέση του δρόμου δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό μου, στην Κρήτη το 2022… Το τραγικότερο είναι πως η γυναίκα αυτή δεν ήθελε να κινηθεί νομικά εναντίον του …».

«Αν κάτι παγιώθηκε μέσα μου μετά τη δική μου περιπέτεια είναι πως σύμφωνα με το αξιακό μου σύστημα άνθρωποι που πιστεύουν πως ασκώντας βία σε μια γυναίκα θα τη φοβερίσουν, θα την πείσουν να μείνει κοντά τους ή θα την αναγκάσουν να κάνει πράγματα που δε θέλει, δεν έχουν χώρο στην κοινωνία μας, στην κοινωνία που θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας.
Γνωστή η αδυναμία των αντρών να καταλάβουν πως είμαστε ίσοι άντρες -γυναίκες και να πιστεύουν πως η γυναίκα είναι κτήμα τους και μπορούν να την κάνουν ό,τι θέλουν … το πλάσμα αυτό όμως πόσες φορές έχει μειώσει τον εαυτό του… πόσες φορές έχει επιτρέψει να παραβιάσουν τα όρια της, από την οικογένεια της προφανώς ακόμα και πόσο έχει δεχτεί αυτή τη μοίρα της ώστε να μην καταγγέλλει τον τύραννο της… Ο φόβος προφανώς έχει καταβάλλει όλη της την ύπαρξη… Μην αφήνεις κανέναν να καθορίζει τη ζωή σου με βάση τα δικά του λάθος στερεότυπα και τις λάθος καταγεγραμμένες πεποιθήσεις που αυτός μεγάλωσε. Μίλα», συνεχίζει στην ανάρτησή της» κατέληγε η ανάρτηση της ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved