Νέος έρωτας στη ζωή του Πανταζάρα; Το ταξίδι στην Ιταλία και οι φωτό που τον... «πρόδωσαν»!
Showbiz

Νέος έρωτας στη ζωή του Πανταζάρα; Το ταξίδι στην Ιταλία και οι φωτό που τον... «πρόδωσαν»!

Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ιταλία απόλαυσε ο Αργύρης Πανταζάρας, όμως δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με νεαρή συνάδελφό του και μάλιστα πολύ όμορφη. 

Ο λόγος για τη Σίσσυ Τουμάση η οποία ανέβασε φωτογραφίες από τα ίδια σημεία που επισκέφτηκε ο ηθοποιός στη Βερόνα.

Μόνο άγνωστοι βέβαια δεν είναι οι δύο ηθοποιοί αφού είχαν συνεργαστεί πέρυσι στην παράσταση «Ιt’s not Romeo and Juliet» την οποία μάλιστα σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως ήρθαν κοντά εκείνο το διάστημα και απέκτησαν μία πιο στενή σχέση.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για ερωτική σχέση ή για μία δυνατή φιλία, όμως αυτό μάλλον θα αργήσουμε να το μάθουμε καθώς ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές μέσα από τις συνεντεύξεις του πως δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Πάντως, στις φωτογραφίες που ανέβασαν σχεδόν ταυτόχρονα, είναι ολοφάνερο ότι εκείνη ήταν η φωτογράφος του, όπως βέβαια και εκείνο.

Μάλιστα, σε μία φωτογραφία με ένα λαχταριστό τιραμισού σε πρώτο πλάνο διακρίνονται στο φόντο γυναικεία περιποιημένα χέρια που θα δείτε σε άλλη φωτογραφία πως ανήκουν στη Σίσσυ Τουμάση.

Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους πέρασαν υπέροχα στη Βερόνα αλλά και σε άλλες περιοχές της γειτονικής χώρας που επισκέφτηκαν. Απαθανάτισαν όμορφα τοπία, ήπιαν καλό κρασί, γεύτηκαν μοναδικές ιταλικές γεύσεις και γνώρισαν πολλά για την κουλτούρα των ντόπιων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved