Αντίνοος Αλμπάνης: Δηλώνει δημόσια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Τι συνέβη;
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Δηλώνει δημόσια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Τι συνέβη;

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολύ επιτυχημένης σειράς του Mega, Maestro, ο Αντίνοος Αλμπάνης, δήλωσε δημόσια ότι είναι θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αποκάλυψε τον λόγο! 

Δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι χρειάστηκε να γυρίσει μία σκηνή για τη σειρά που ο ίδιος δεν θα ήθελε.

Όπως εξήγησε στο podcast για τη σειρά και τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η σκηνή που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο με τον ίδιο να θάβει το σκυλί του μετά τον θάνατό του ήταν κάτι που δεν ήθελε να ζήσει.

Το χαριτωμένο σκυλάκι τυγχάνει να είναι του ίδιου του Αντίνοου που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γνωρίζει από τότε που εκείνο ήταν κουτάβι, μόλις δύο μηνών. Εξήγησε λοιπόν για την απόφασή του να κάνει την Μπλου, όπως τη φωνάζει, πρωταγωνίσγρια και εκείνη στο Maestro: «Είπα ότι σε 20 χρόνια μπορεί αυτό το σκυλί να μην υπάρχει. Ας υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο να το έχω κάπου να το βλέπω και να το θυμάμαι». Ο ηθοποιός τόνισε ότι ο σκύλος δεν υπήρχε εξ’ αρχής στο σενάριο, όμως προστέθηκε στη συνέχεια ώστε να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η πλοκή.

Όμως παραδέχτηκε ότι η σκηνή που χρειάστηκε να θάψει μετά τον θάνατό της τη «Μαρίκα» όπως είναι το όνομά της στη σειρά, ήταν η πιο δύσκολη που χρειάστηκε να γυρίσει.

«Η πιο δύσκολη σκηνή. Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό, για τη σκηνή που με έβαλε να θάψω το σκυλί. Δεν φτάνει που με βάζει στη διαδικασία να πενθήσω το σκυλί μου, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα ανοίξω τον λάκκο και να το βάλω μέσα. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το δικό μου σκυλί. Οπότε, είχα μια άλλη σύνδεση για ό,τι συνέβαινε, ήταν μια πολύ δύσκολη και σκληρή στιγμή», τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved