Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φώτο του Βασάλου μετά το τέλος του Asia Express και το σχόλιό της
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φώτο του Βασάλου μετά το τέλος του Asia Express και το σχόλιό της

Το Asia Express τελείωσε χθες, 11 Δεκεμβρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster ήταν οι μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν τα 60.000 ευρώ.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του Asia Express, τα social media των νικητών «πήραν» φωτιά και πολλοί θέλησαν να τους συγχαρούν δημόσια και ανάμεσά τους ήταν και η… Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η Ευρυδίκη ανέβασε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Ε ναι, ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας». Kαι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε repost στο προφίλ του την ανάρτησή της.

Να σας θυμίσουμε ότι λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη εμφανίστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής με βιντεοκλήση προκειμένου να του δώσει δύναμη για να φτάσει στο τέλος.

«Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε:«Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Κα:ι ο Φίλιππος όμως», και πρόσθεσε: «Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να χώρισαν΄αλλά έχουν άριστες σχέσεις! Εδώ και μήνες έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Και παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι!

Όμως η Ευρυδίκη έχει προχωρήσει τη ζωή της και όπως αποκαλύφθηκε είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Ο Γρηγόρης είναι ντράμερ και αγαπάει ιδιαίτερα το σερφ και είχαμε δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα της το καλοκαίρι την ίδια ακριβώς περίοδο που είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τη σανίδα του ο Μόργκαν!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ευρυδίκη μετά τη νίκη του Βασάλου και του Fipster στο Asia Express

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved