Showbiz

Ola Ray: Δείτε πώς είναι σήμερα η συμπρωταγωνίστρια του Τζάκσον στο Thriller, 40 χρόνια μετά

Gossip-tv Team

Έχουν περάσει 4 ολόκληρες δεκαετίες από τότε που κυκλοφόρησε το Thriller όμως το κορίτσι του Μάικλ Τζάκσον στο εμβληματικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού, η Ola Ray φαίνεται πως έχει αλλάξει πολύ από τότε. 

Σήμερα, στα 61 της χρόνια, το άλλοτε μοντέλο του Playboy είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία ως το αθώο κορίτσι του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος άφησε εποχή με τις στυλιστικές επιλογές και το μοναδικό και αστείρευτο ταλέντο του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ημέρα που κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ η Ola Ray θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής τόσο στη συγκεκριμένη υπερπαραγωγή όσο και στον αξέχαστο Μάικλ Τζάκσον και έγραψε: «Γεια σου κόσμε, χρόνια πολλά για την 40ή επέτειο του άλμπουμ "Thriller". Διαβάστε το βιβλίο μου για μερικές εκπληκτικές ιστορίες από εμάς στο βίντεο του "Thriller"».

Πράγματι, στο συγκεκριμένο βιβλίο η Ola Ray προέβη σε αποκαλύψεις...

Το καυτό φιλί με τον Μάικλ Τζάκσον

Η διάσημη χορεύτρια και ηθοποιός η οποία πλέον είνα κατάξανθη και δεν θυμίζει και πολύ εκείνο το κορίτσι στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον, είχε κάνει μεγάλες αποκαλύψεις μέσα από το βιβλίο της για τη σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον βασιλιά της ποπ.

Η Ola Ray σε συνέντευξή της στο Daily Mail TV είχε πει: «Ο Μάικλ και εγώ ήρθαμε κοντά στο "Thriller", ναι. Πήγα στο τροχόσπιτό του μια μέρα και εκεί είχα το δεύτερο φιλί μαζί του. Τον φίλησα για πρώτη φορά στο πλατό, τον φίλησα στο μάγουλο, μετά μου ζήτησε να έρθω στο καμαρίνι του μια μέρα και πήγα εκεί και καθίσαμε και κάναμε μια συζήτηση και ήρθαμε πολύ κοντά. Τότε ήταν που με φίλησε για δεύτερη φορά. Ήταν ένα πολύ παθιασμένο φιλί και, ξέρεις, κάναμε και κάτι άλλο, αλλά αυτά είναι όλα όσα θα πω. Θα σας πω μόνο αυτό... Γδύθηκε μπροστά μου, δεν πρόκειται να σας πω περισσότερα γι' αυτό - πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved