Κουλουκάκου: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς
Showbiz

Κουλουκάκου: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς

Μπορεί στη Γη της Ελιάς να βλέπουμε την Ιουλία να μοιράζεται ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Στάθη και τον Κουράκο, όμως στην προσωπική της ζωή είναι αφοσιωμένη σε έναν και μόνο άντρα, τον σύντροφό της. 

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία έχει φροντίσει να κρατήσει την ερωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία έχει περπατήσει στο ίδιο catwalk με τη Ζιζέλ και υπήρξε μούσε του Αντριάνο Τσελεντάνο με τον οποίο έχει συνεργαστεί την εποχή που ζούσε στην Ιταλία και σπούδαζε νομικές και πολιτικές επιστήμες, είναι ερωτευμένη με τον Νίκο, ψυχολόγο στις σπουδές και εργαζόμενο στην πολεμική αεροπορία.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποφεύγει να δίνει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και ακόμα πιο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες του συντρόφου της, όμως προσφάτως που ήταν η γιορτή του Νίκου της, θέλησε να του ευχηθεί με τον πλέον τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν κοινή τους φωτογραφία και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αυτού του έρωτα, ούτε πότε ξεκίνησε, ούτε αν το ζευγάρι έχει βλέψεις για να επισημοποιήσει τη σχέση του. Ποιος νοιάζεται όμως όταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη ως γυναίκα;

Όνειρο ζωής της Αντιγόνης Κουλουκάκου όπως έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ήταν να ασχοληθεί με τη Νομική. Και μπορεί να έκανε σπουδές πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, όμως όπως έχει επίσης παραδεχτεί, η υποκριτική ήταν μονόδρομος για εκείνη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του αγαπημένου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved