Γαία Μερκούρη: Ένα κουκλί όταν ήταν μικρή, με καταγάλανα μάτια και κατάξανθα μαλλιά
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Ένα κουκλί όταν ήταν μικρή, με καταγάλανα μάτια και κατάξανθα μαλλιά

Μπορεί σήμερα να μιλάμε για ένα πολύ όμορφο κορίτσι, όμως όταν ήταν μικρή έμοιαζε σαν αληθινή κούκλα, με τεράστια καταγάλανα μάτια και χρυσαφένια κατάξανθα μαλλιά. 

Η 18χρονη Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη την οποία απέκτησε στον γάμο της με τον Ολλανδό κομμωτή Γουάρντ Σρεγκχοΐρντ και σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου αν ανατρέξει στα οικογενειακά άλμπουμ στο πατρικό της και δει τις παιδικές της φωτογραφίες, σίγουρα θα θέλει και εκείνη, όταν γίνει μανούλα να αποκτήσει μωρό που να μοιάζει πολύ σε εκείνη.

Με αφορμή τα γενέθλια ενός φίλου της, η Γαία πράγματι ξέθαψε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και τις μοιράστηκε μαζί μας και είναι γεγονός ότι ως κοριτσάκι έμοιαζε με... άγγελο.

Σπαστά κατάξανθα μαλλιά και δύο τεράστια καταγάλανα μάτια να σε κοιτούν με νόημα.

Το ίδιο όμορφ βέβαια ήταν και συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη αδελφή της, η Ηλέκτρα η οποία πλέον είναι 21 ετών αλλά προτιμά να κρατάει μεγαλύτερη απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας σε σχέση με τη Γαία η οποία και λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, βλέπει πιο συχνά τον εαυτό της στα media.

Πάντως, η Δωροθέα Μερκούρη δηλώνει περήφανη μαμά και για τις δύο κόρες της, καθώς είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της για εκείνες:

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη».

Δείτε φωτογραφίες της Γαίας Μερκούρη όταν ήταν μικρή αλλά και σε κοινά ενσταντανέ με τον Άγγελο Λάτσιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved