Γιάννης Τσορτέκης: Αυτός είναι ο απίθανος λόγος που φοράει πάντα το μπουφάν του στις συνεντεύξεις
Showbiz

Γιάννης Τσορτέκης: Αυτός είναι ο απίθανος λόγος που φοράει πάντα το μπουφάν του στις συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12-12) ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί σε δυο μεγάλες παραγωγές μίλησε για όλα.

Ο Γιάννης Τσορτέκης εμφανίστηκε στο πλατό με το μπουφάν και το τσαντάκι του ανά χείρας, γεγονός που προξένησε μεγάλη περιέργεια στους παρουσιαστές. Γιατί άραγε δεν βγάζει ποτέ το μπουφάν του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις; Η απάντησή του απίθανη!

«Έχω μια ανάγκη να είμαι πάντοτε έτοιμος να φύγω… Έχω αυτό το μπουφάν για να εξυπηρετώ αυτή την ανάγκη… Θέλω να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Γι’ αυτό μου αρέσει και ο Καβάφης, αυτό το “σαν έτοιμος από καιρό”, είναι πολύ μέσα μου και με βρίσκουν έτσι τα πράγματα. Δηλαδή, τα πράγματα έρχονται ώριμα από μόνα τους. Απλώς εσύ πρέπει να προετοιμάζεσαι, καλή ώρα, είμαι έτοιμος να φύγω ώστε όταν φύγω είμαι ήδη σε ταξίδι» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Δες το απόσπασμα

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσορτέκης;

Είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός γεννημένος στην Αθήνα, το 1967. Άρα Είναι 55 ετών

Έχει ύψος 1,72 μ.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών

Έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος του Μιλτιάδη Καραγάτση στον Alpha TV τη σεζόν 2007-2008.

Και ακολούθησαν κάποιες συμμετοχές στον κινηματογράφο στην ταινία "Το μικρό ψάρι" και πρόσφατα στην ταινία "Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς".

Το 2021 πήρε το βραβείο «Καλύτερος Ηθοποιός» για τον ρόλο του στην συγκεκριμένη ταινία

Συμμετείχε στη σειρά Καρτ Ποστάλ (ΕΡΤ1), παίρνει μέρος φέτος στη Σκοτεινή Θάλασσα αλλά και συμμετέχει στον Δάσκαλο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα προβληθεί στο MEGA!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved