Πορφυράκης: Η διαφορά 11 χρόνων από τη Ματίνα Νικολάου, η απώλεια που τον συγκλόνισε και το J2US
Showbiz

Πορφυράκης: Η διαφορά 11 χρόνων από τη Ματίνα Νικολάου, η απώλεια που τον συγκλόνισε και το J2US

Με πολλές αξιώσεις κατεβαίνει στον στίβο του φετινού J2US ο Βασίλης Πορφυράκης μαζί με τη Ματίνα Νικολάου οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια τόσο για τους κριτές όσο και για το κοινό. 

Ο 34χρονος τραγουδιστής συμμετείχε το 2017 στο Fame Story και είχε ξεχωρίσει για τη φωνή και το ταλέντο του. Είχε αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρό του μετά από δύσκολες στιγμές που είχε περάσει. Δείτε τον παρακάτω σε ερμηνεία του όταν ήταν στο Fame Story:

Η απώλεια που του άλλαξε τη ζωή

Είχε μόλις ενηλικιωθεί όταν χρειάστηκε να αναλάβει την πιο μεγάλη ευθύνη που θα μπορούσε. Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και έμεινε με τα τρία μικρότερα αδέλφια του μόνος για να τα μεγαλώσει εκείνος. Πήρε μία ανάσα και βούτηξε στα βαθιά.

«Η απώλεια της μητέρας μου με ταρακούνησε, αλλά μετά από 14 χρόνια σου λέω πως ο χρόνος είναι γιατρός. Πέθανε η μητέρα μου όταν τα αδέλφια μου ήταν 1,5 έτους, 4 και 9 ο μεγάλος» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του αποκαλύπτοντας την δύσκολη περίοδο που βίωσε, έχοντας ως μοναδικό συνοδοιπόρο τη γιαγιά του που έφυγε πριν από λίγο καιρό. Άλλη μία απώλεια που τον στιγμάτισε.

Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και ο Βασίλης, νιώθοντας πλέον πιο δυνατός από ποτέ, κυνηγάει απερίσπαστος το όνειρό του.

Και είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Οι εμφανίσεις του στο J2US, είναι η μία καλύτερη από την άλλη μαζί με την αγαπημένη του Ματίνα Νικολάου και δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα ζευγάρια που θα δούμε στον μεγάλο τελικό σε τρία live από τώρα...

Ο έρωτας με τη Ματίνα Νικολάου

«Γνωριστήκαμε από φίλους, το ενδυνάμωσα εγώ από τα social και προέκυψε μια πολύ ωραία γνωριμία, που κρατάει τώρα περίπου τέσσερα χρόνια. Η συμβίωση ήρθε μετά τα πρώτα δύο χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαστε πιο καλά τώρα, γιατί είναι αλλιώς όταν είσαι μέσα στο τέμπο σου, είναι πολύ ωραίο αυτό» είχε εξομολογηθεί στην «Espresso» ο δημοφιλής τραγουδιστής. Έχοντας μεγαλώσει ουσιαστικά τα αδέλφια του, ο Βασίλης Πορφυράκης ξέρει τι θέλει ένα 13χρονο αγόρι, όπως είναι ο Παναγιώτης, γιος της Ματίνας Νικολάου από τον γάμο της.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και η Ματίνα Νικολάου μόνο τα πιο τρυφερά λόγια έχει να πει για τον σύντροφό της ο οποίος της έχει σταθεί σε κάθε δυσκολία, όπως αντίστοιχα βέβαια και εκείνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved