To σπίτι του Ιακωβίδη είναι βγαλμένο από περιοδικό! Το πιάνο στο σαλόνι και η minimal αισθητική!
Showbiz

To σπίτι του Ιακωβίδη είναι βγαλμένο από περιοδικό! Το πιάνο στο σαλόνι και η minimal αισθητική!

Ως εργένης που προτιμάει την άνεση και τη λειτουργικότητα σε έναν χώρο, ο Πέτρος Ιακωβίδης φρόντισε να διαμορφώσει έτσι το σπίτι του στην Αθήνα όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια έτσι ώστε να περνάει χαλαρά και ήρεμα τον χρόνο του εκεί. 

Ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής των επιτυχιών των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό πεντάγραμμο ο οποίος ασχολείται από τα 13 του χρόνια ουσιαστικά επαγγελματικά με τη μουσική, διαθέτει στην Αθήνα ένα πραγματικά πολύ όμορφα διακοσμημένο σπίτι όπου το γκρι, το λευκό και το μαύρο κυριαρχούν στους περισσότερους χώρους.

Ειδικά το σαλόνι του όπου περνάει πολύ χρόνο, άλλοτε μόνος και άλλοτε με φίλους είναι το σημείο εκείνο του σπιτιού που ήθελε να είναι λειτουργικό και τα κατάφερε.

Ένα μαύρο μικρό στρογγυλό τραπέζι το οποίο είναι άδειο, χωρίς κανένα διακοσμητικό, είναι ξεκάθαρα λειτουργικό για τις ώρες που περνάει εκεί ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώ ο καναπές σε σχήμα Γ σε γκρι χρώμα, πολλές φορές χρησιμοποιείται και ως... κρεβάτι όταν μετά από πολλές ώρες δουλειάς τον παίρνει ο ύπνος εκεί.

Το αντικείμενο που ξεχωρίζει όμως στον συγκεκριμένο χώρο είναι ξεκάθαρα το πιάνο του όπου συνθέτει και που βρίσκεται φυσικά εύκαιρο στο σαλόνι σε περίπτωση που του έρθει έμπνευση και θέλει να γράψει ένα τραγούδι.

Παραδίπλα φυσικά η κιθάρα του την οποία σπάνια αποχωρίζεται.

Ο καλύτερος συγκάτοικός του φυσικά είναι ο σκύλος του, το Κουφέτο όπως τον ονομάζει και τον προσέχει σαν... τα μάτια του.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι του γνωστού τραγουδοποιού που έχει μοιραστεί ο ίδιος μέσα από το Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved