Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με τη γέννηση ενός παιδιού ο κόσμος σου, όπως τον ήξερες, αλλάζει ριζικά»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με τη γέννηση ενός παιδιού ο κόσμος σου, όπως τον ήξερες, αλλάζει ριζικά»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου που απολαμβάνουμε ως Μιράντα στη σειρά Ο παράδεισος των κυριών, μιλάει για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά την άφιξη του γιου της αλλά και για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη... 

Πώς βιώνει αλήθεια τη μητρότητα και ποιος είναι ο πραγματικός... παράδεισος για εκείνη; Η ίδια αποκαλύπτεται...

Μέσα από τη Μιράντα και την ιστορία της που Βλέπουμε στη σειρά, θίγεται το θέμα της βίας των γυναικών. Νιώθεις ότι είναι εξαιρετικά σημαντικά αυτά τα μηνύματα, την εποχή που ζούμε;

Ο «Παράδεισος των Κυριών» είναι μία σειρά που θίγει ευαίσθητα και πολύ σοβαρά θέματα, τα οποία είναι, δυστυχώς, διαχρονικά, όπως αυτό της βίας εναντίον των γυναικών. Η ηρωίδα μου είναι θύμα κακοποίησης η ίδια, βρίσκει όμως τη δύναμη, και μάλιστα σε μία εποχή πολύ πιο συντηρητική από τη σημερινή, να ορθώσει το ανάστημά της, να μιλήσει και να προσπαθήσει να ξαναχτίσει τη ζωή της σε σταθερές Βάσεις. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο!

Μια ανεξάρτητη γυναίκα όπως εσύ, μία μητέρα, μία σύντροφος, κοιτάζει με φόβο όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας το τελευταίο διάστημα;

Όχι με φόβο, με προβληματισμό. Ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Σκέφτομαι διαρκώς πώς θα βελτιωθεί η κοινωνία μας μέσα από τη μοναδική μας ελπίδα, που είναι τα παιδιά, η σωστή ανατροφή και η εκπαίδευση.

Ποιος είναι ο δικός σου παράδεισος;

Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που αγαπάω πολύ, που θέλω να μοιράζομαι μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά μου!

Τι σε χαλαρώνει και σε αποφορτίζει;

Ένας περίπατος, μία ηλιόλουστη μέρα, ένα τραπέζι με φαγητό και καλό κρασί με τους δικούς μου ανθρώπους, η θάλασσα, η φύση.

Η μητρότητα πόσο σε έχει αλλάξει ως άνθρωπο, αλλά και ως επαγγελματία;

Με τη γέννηση ενός παιδιού ο κόσμος σου και η ζωή σου όπως την ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή αλλάζουν ριζικά. Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι τα πιο σύνθετα και ουσιαστικά. Οπότε, μαζί με την απόλυτη ευτυχία που φέρνει μαζί του ένα παιδί που έρχεται στον κόσμο, ο πρώτος καιρός είναι ταυτόχρονα μία περίοδος που αναζητάς τις καινούργιες ισορροπίες. Το πρόγραμμά μου είναι τώρα πια αρκετά φορτωμένο. Η μητρότητα είναι από μόνη της ένας ρόλος απαιτητικός, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρέπει να συνδυαστεί με τις απαιτήσεις της δουλειάς μου. Ωστόσο, καταφέρνω να τα συνδυάζω σωστά, δίνοντας όλη μου την ενέργεια, και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Τι δεν ξέρουμε τελικά για εσένα;

Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Αγαπώ τα ζώα. Όποτε έχω χρόνο γυμνάζομαι στη φύση. Λατρεύω τους Queen, τους Pink Floyd, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Στο σπίτι μου θα με δεις να χορεύω και να τραγουδάω όλη την ώρα! Παρακολουθώ τη μόδα, αν και δεν την ακολουθώ πάντα. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι αβγά με πατάτες τηγανητές. (Γέλια.)

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved