Κατσαφάδου: Ο απίθανος girly στολισμός του σπιτιού της και τα ροζ τριαντάφυλλα που λατρέψαμε!
Showbiz

Κατσαφάδου: Ο απίθανος girly στολισμός του σπιτιού της και τα ροζ τριαντάφυλλα που λατρέψαμε!

 Η Δήμητρα Κατσαφάδου αγαπάει τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι πώς φροντίζει να μας το δείχνει μέσα από τα τελευταία posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιχειρηματίες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, τόσο για τον χαρακτήρα της, όσο και για το χιούμορ της, μιας και σε κάθε της εμφάνιση, έχει τον τρόπο, με την αισιοδοξία και την χαρά της, να περνάει καλά!

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι πώς σχεδόν καθημερινά ανεβάζει δημοσιεύσεις, με φωτογραφίες και βίντεο, περιγράφοντάς μας την καθημερινότητά της, αλλά και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, σχετικά με την εταιρία που έχει υπό την ιδιοκτησία της.

Μερικά στοιχεία για την Δήμητρα Κατσαφάδου...

  • H Δήμητρα Κατσαφάδου γεννήθηκε στις 23 Μαΐου
  • Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου
  • Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου αργότερα έκανε και το μεταπτυχιακό της
  • Έχει δουλέψει ως ειδικός πωλήσεων και έπειτα ως επόπτρια πωλήσεων
  • Τον Σεπτέμβριο του 2016 ίδρυσε τη δική της εταιρία καλλυντικών κοσμετολογίας, την “La Vie En Rose”, με πλήθος από κρέμες σώματος και προσώπου. Μάλιστα, η εταιρία της επεκτίνεται σε όλη την Ελλάδα, με νέα καταστήματα
  • Έχει συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς του Μega, “Μαύρα Μεσάνυχτα”

Πριν από λίγες μέρες, η Δήμητρα Κατσαφάδου στόλισε το σπίτι της και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό. Το πανύψηλο δέντρο της, που βρισκόταν στο σαλόνι της, ήταν γεμάτο με ροζ στολίδια, που φυσικά ταιριάζουν απόλυτα με την προσωπικότητά της και τον χαρακτήρα της, που είναι μέσα στην διάθεση!

"Είναι από τις λίγες χρονιές που στολίζω δέντρο με χαρά…🎄🎄🎄
Ίσως γιατί μέσα μου, τα Χριστούγεννα εμπεριέχουν χαρμολύπη, γιατί έχει σημαδευτεί η ψυχή μου από κάποια δυσάρεστα γεγονότα…
Για όλους εσάς όμως, αξίζει να βάζω πάντα θετικό πρόσημο & να βγάζω στην επιφάνεια τη θετική μου ενέργεια ώστε να συνεχίζω με ψηλά το κεφάλι!
Εσείς είστε η δύναμή μου…" είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, ποζάροντας δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved