Βασίλης Μίχας: «Ο έρωτας και η αγάπη είναι από μόνα τους μια μεγάλη τρέλα»
Showbiz

Βασίλης Μίχας: «Ο έρωτας και η αγάπη είναι από μόνα τους μια μεγάλη τρέλα»

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του και μεταξύ άλλων είπε πώς το σημαντικότερο στις ανθρώπινες σχέσεις είναι να υπάρχει ειλικρίνεια. 

Τον ηθοποιό τον παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά του MEGA "Η γη της ελιάς" και το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει.

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΒΗΜΑGAZINO και μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας και η αληθινή αγάπη στη ζωή του ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πώς θα μπορούσε και εκείνος να απατήσει, μιας και πρόκειται για ανθρώπινα πάθη. Παράλληλα, είπε πως αυτό που θεωρεί ως το πιο σημαντικό σε μια σχέση είναι η ειλίκρίνεια.

Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας μέχρι στιγμής; Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχετε κάνει για μια αγάπη;

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι από μόνα τους μια μεγάλη τρέλα. Και μόνο αυτά που σκεπτόμαστε και μας απασχολούν όταν ερωτευόμαστε είναι εντελώς παρανοϊκά...».

Στη σειρά βιώσατε την απιστία από τη σύντροφό σας. Στη ζωή πιστεύετε ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι μονογαμικό ον;

«Μπορεί να είναι και μονογαμικό και πολυγαμικό ον, ανάλογα. Το θέμα είναι να είμαστε ειλικρινείς και να μην πληγώνουμε ανθρώπους. Πρέπει να προσέχουμε να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον απέναντι και να μη στενοχωρούμε, ούτε να στενοχωριόμαστε».

Εσείς θα μπορούσατε να συγχωρήσετε μια απιστία;

«Μπορεί και ναι. Δεν είμαι ποτέ απόλυτος σε τέτοια θέματα».

Στη σκηνή ζείτε πάθη, στη ζωή τα αναζητείτε;

«Δεν αναζητώ κάτι. Μου αρέσει να έρχονται τα πράγματα όπως είναι να έρθουν. Πάθη, λάθη, ηρεμία, γαλήνη, όλα για τους ανθρώπους είναι. Μήπως και να αναζητήσω
εγώ κάτι, σημαίνει ότι θα μου συμβεί κιόλας; Οπότε ας έρθει ό,τι είναι να έρθει και βλέπουμε...».

Στη ζωή ποια είναι τα καταφύγιά σας;

«Εχω πάθος με τον αθλητισμό. Μου αρέσει πολύ η άθληση και νιώθω ότι κάνει τρομερά καλό στη διάθεσή μου. Αν δεν κάνω κάποιου είδους γυμναστική για πολλές μέρες, χαλάει η διάθεσή μου».

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

«Από τα παραπάνω νομίζω θα καταλάβατε πως δεν κάνω και πολλά σχέδια (γέλια). Πορεύομαι με τις καλύτερες προθέσεις προς το μέλλον και εύχομαι και το μέλλον να έχει καλές προθέσεις για εμένα...»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved