Βασίλης Μίχας: Το ξεκίνημα στο μόντελινγκ και οι αξιοζήλευτες συνεργασίες!
Showbiz

Βασίλης Μίχας: Το ξεκίνημα στο μόντελινγκ και οι αξιοζήλευτες συνεργασίες!

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το επάγγελμα του μοντέλου, ενώ δεν δίστασε να τονίζει το ότι μπορεί πολύ εύκολα να τσαλακωθεί για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Τον ηθοποιό τον παρακολουθούμε φέτος μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Η Γη της Ελιάς" στον ρολο του Χρήστου, του πρώην σύντροφου της Μυρτάλης και ανηψιό του Λυκούργου.

Ο Βασίλης Μίχας ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, ένα επάγγελμα που του άρεσε πάρα πολύ και τον βοήθησε αρκετά, δίνοντάς του ορισμένα μαθήματα για την μετέπειτα πορεία του. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα του χώρου και η αλήθεια είναι πώς νιώθει πολύ περήφανος για αυτό.

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΒΗΜΑGAZINO και μίλησε για όλους και για όλα...

Ξεκινήσατε, όπως είπατε, από το μόντελινγκ. Από τον χώρο αυτόν πήρατε μαθήματα;

«Πολλά. Το-πιο σημαντικό είναι πως μολονότι πρόκειται για ένα επάγγελμα που έχει να κάνει καθαρά με την εξωτερική είκόνα, το ίδιο το επάγγελμα είναι αυτό που τελικά σε προσγειώνει, ακριβώς γιατί για αυτή την εμφάνισή σου κρίνεσαι συνεχώς και λόγω αυτής δέχεσαι και δεκάδες απορρίψεις. Αυτό το γεγονός σε γειώνει αρκετά και μαθαίνεις να μη θεωρείς τον εαυτό σου κάτι ιδιαίτερο».

Φτάσατε ως μοντέλο να συνεργάζεστε με σπουδαίους οίκους όπως ο Roberto Cavalli. Γιατί αποφασίσατε να βάλετε μια τελεία σε αυτή την καριέρα σας;

«Δεν έβαλα τελεία. Απλώς όταν μου προέκυψε η υποκριτική, μου άρεσε και άρχισα να δίνομαι όλο και περισσότερο σε αυτήν. Αλλωστε, η υποκριτική θέλει πολύ περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση, οπότε προχωρώντας έγινε η προτεραιότητά μου».

Αυτά τα χρόνια που είστε στον χώρο της υποκριτικής έχετε νιώσει άνθρωποι να σας κοιτούν με καχυποψία επειδή ξεκινήσατε από τον χώρο του μόντελινγκ;

«Δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο και νομίζω πως αυτό έχει να κάνει και με το πώς μπήκα σε αυτόν τον χώρο. Ο,τι και να έχει σκεφτεί κάποιος για εμένα από πριν, όταν με βλέπει στη δουλειά νομίζω ότι καταλαβαίνει πως την αντιμετωπίζω και την κάνω σοβαρά. Η πρόθεσή μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος στον ρόλο μου. Ε, αυτό, είτε αρέσω είτε δεν αρέσω σε κάποιον ως ηθοποιός, δεν μπορεί να μου αμφισβητηθεί»

Είστε αντικειμενικά ένας πολύ όμορφος άνδρας. Φοβάστε μήπως η εικόνα σας σάς παγιδεύσει σε συγκεκριμένους ρόλους; Πόσο εύκολα θα «τσαλακωνόσασταν» για έναν ρόλο;

«Νομίζω πως οι σκηνοθέτες και οι δημιουργοί έχουν το ένστικτο να καταλάβουν αν ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνισή του. Τώρα, αν θέλει κάποιος να δει αν είμαι όντως πρόθυμος να τσαλακωθώ,
μπορεί απλά να παρακολουθήσει το Instagram μου. Εκεί θα δει πόσο με ενδιαφέρει το πώς εμφανίζομαι (γέλια)».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved