Κατερίνα Λάσπα: Η ζωή ως μαμά, τα μυστικά ομορφιάς της και η παρουσία στην τηλεόραση!
Showbiz

Κατερίνα Λάσπα: Η ζωή ως μαμά, τα μυστικά ομορφιάς της και η παρουσία στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα , δηλώνοντας πώς έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και πώς ποτέ δεν θα πάψει να νιώθει αθλήτρια!

Την αγαπήσαμε ως παρουσιάστρια ενώ πλέον είναι μια πολύ περήφανη μανούλα και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της.

Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και μίλησε για όλους και για όλα, δηλώνοντας εξ αρχής πώς έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της ενώ δήλωσε πώς με γυμναστική και κατάλληλη διατροφή, καταφέρνει να διατηρείται σε απόλυτη φόρμα.

Τι μαμά είστε;

Παρούσα, ουσιαστικά, θέλω να πιστεύω χρήσιμη και με όσα λιγότερο λάθη μπορώ να μου καταλογίζω κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο.

Υπήρξατε παρουσιάστρια για χρόνια. Σήμερα, παρακολουθώντας από μακριά, πώς κρίνετε τους Μενεγάκη, Καινούργιου, Λιάγκα, Σκορδά και Κοκλώνη;

Θα σας τα πω με λίγα λόγια. Η Ελένη Μενεγάκη είναι καθιερωμένη τηλεοπτική αξία, η Κατερίνα Καινούργιου, εργατική και πεισματάρα, ο Γιώργος Λιάγκας, αθεράπευτα ευθύς, η Φαίη Σκόρδα, ειλικρινής και αξιοπρεπής, και ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα νέο δεδομένο επιχειρηματία - παρουσιαστή.

Ποια η τελευταία τηλεοπτική πρόταση που σας έγινε; Θα επιστρέφατε στην TV;

Τις συζητήσεις που δεν φτάνουν on air δεν υπάρχει λόγος να τις συζητάμε. Υπάρχει κινητικότητα πάντα. Εχει ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ερωτευμένη, πάντως, με το RealTalk,την τελευταία παραγωγή μου για τη Nova. Εκεί ήμουν παρουσιάστρια σε συνεντεύξεις με πολυσυζητημένους άνδρες, που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοί. Ανδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τούς έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες, που αποτελούν
έμπνευση, σημείο αναφοράς.

Ποιες θυσίες κάνετε για την διατήρηση του σώματος και του προσώπου; Μετά τα 40 αλλάζει κάτι και αν ναί, τι είναι αυτό για μια γυναίκα;

Νομίζω ότι δεν θα πάψω με έναν τρόπο πάντα να είμαι αθλήτρια. Τα βάρη είναι η βασική μου προπόνηση ενδυνάμωσης και συντήρησης. Με το πρόσωπό μου είμαι αμελής. Απλό καθαριρισμό και ενυδάτωση. Μετά τα 30 σταδιακά αλλάζουν όλα, χρειάζεται άλλη μεθοδικότητα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved