Φαίη Σκορδά: Έκανε τον απόλυτο στιλιστικό συνδυασμό με χρώματα που δεν θα τολμούσες!
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Έκανε τον απόλυτο στιλιστικό συνδυασμό με χρώματα που δεν θα τολμούσες!

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Δεν ντύνεται όμορφα και σικ όμως μόνο για τις ανάγκες της εκπομπής της, αλλά παραμένει στιλάτη και καλοντυμένη και στην καθημερινότητά της.

Η Φαίη αγαπάει πολύ το σικάτο στιλ και συχνά θα τη δεις με φορέματα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και φυσικά με ψηλοτάκουνα τα οποία και λατρεύει.

Επίσης, η παρουσιάστρια διαθέτει τέτοιες αναλογίες που της επιτρέπεται να ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας. Ένα τέτοιο σύνολο μας έδειξε και σήμερα μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά συνδύασε δυο χρώματα, τα οποία σίγουρα δεν θα τολμούσες να ταιριάξεις. Κι όμως οι χρωματικές παλέτες πλέον επιτρέπουν και τον απίθανο συνδυασμό μαύρο με καφέ. Επέλεξε λοιπόν ένα στενό μίντι μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με καφέ δερμάτινες μπότες και ίδιου χρωματισμού ζώνη στη μέση της.

Μια απίθανη εμφάνιση για όλες τις ώρες της ημέρας!

Δες την στη gallery και γιατί όχι, αντίγραψέ την!

Ένα από τα μυστικά για να διατηρεί τη σιλουέτα της είναι να μαγειρεύει υγιεινά

Η Φαίη γνωρίζει καλά πως το μαγείρεμα σε ατμομάγειρα αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική μαγειρικής παρασκευής, που συνάδει πλήρως με την έννοια της ισορροπημένης διατροφής. Μέσα στις αγαπημένες της συνταγές είναι οι σπιτικές σος με ελαιόλαδο, λεμόνι, ξίδι, μουστάρδα, πολτό ελιάς ή με γιαούρτι και μυρωδικά (π.χ. άνηθο, δυόσμο), οι οποίες δίνουν έξτρα γεύση στις σαλάτες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved