MadWalk 2022: Τα απίθανα acts, οι πασαρέλες και τα highlights!
Showbiz

MadWalk 2022: Τα απίθανα acts, οι πασαρέλες και τα highlights!

MadWalk 2022: Ούτε στο ελάχιστο δεν μας απογοήτευσε η φετινή διοργάνωση του fashion-music θεσμού που για 12η χρονιά πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία! 

Η διοργάνωση που παντρεύει με μαεστρία τον κόσμο της μουσικής με αυτόν της μόδας από το πρώτο λεπτό, μέχρι και το τελευταίο ήταν άκρως εντυπωσιακή, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο λαμπερό event!

H Μαριέττα Χρουσαλά μας έκανε να απορήσουμε γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην τηλεόραση αφού αποδείχτηκε η τέλεια οικοδέσποινα.

Αλλάζοντας ρούχα εν ριπή οφθαλμού, με το ένα φόρεμα να είναι πιο εντυπωσιακό από το άλλο, φρόντισε ώστε να συντονίζει με άψογο τρόπο τον χρόνο ανάμεσα στα acts και να δίνει μοναδικές πάσες για το επόμενο.

Την αρχή on stage έκανε φυσικά η Τάμτα η οποία μάλιστα μεταμορφώθηκε τόσο που σχεδόν δεν την αναγνώριζε κανείς. Όταν όμως άρχισε να τραγουδάει, η μελωδική φωνή της πρόδωσε αμέσως την ταυτότητά της. Και φυσικά για ακόμα μία φορά απέδειξε πόσο καλή performer είναι. Δείτε παρακάτω καρέ καρέ την εμφάνισή της:

Ακολούθησε το act των Kings, Mac Dady, FY και DadLilly κατά το οποίο περπάτησε στην πασαρέλα ο νικητής του GNTM, ο Ηρακλής αλλά και η Παρασκευή Κερασιώτη όπως και η Γεωργία Καλτσή που εμφανίστηκε με αναπηρικό αμαξίδιο on stage.

Mε δημιουργίες του ατελιέ Λουκία εμφανίστηκε η Demy σε act με τον Leon of Athens! Η τραγουδίστρια δύσκολα ήταν αναγνωρίσιμη με το κατάξανθο μακρύ μαλλί και το απόκοσμο μακιγιάζ που της είχαν κάνει για τις ανάγκες του catwalk. Το αποτέλεσμα μοναδικό. Δείτε καρέ καρέ παρακάτω τη συγκεκριμένη εμφάνιση on stage:

Το πιο... celeb act!

Στο stage εμφανίστηκαν στα μέσα της βραδιάς πολλές εντυπωσιακές παρουσίες του χώρου της showbiz με τη Μαρία Μπεκατώρου να τραγουδάει ναζιάρικα «Έχω δυο μάτια γαλανά, γαλανά, γαλανά» με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Κατερίνα Πεφτίτση, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τη Βασιλική από το My Style Rocks να παρουσιάζουν τα ρούχα της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου:

Σειρά είχε η Mac Cosmetics - 52-26 Σήλια Κριθαριώτη με act που ανέλαβε να φέρει εις πέρας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο η Δανάη Λιβιεράτου τραγουδώντας «Crazy»:

Ένα ευτράπελο την ώρα της διεξαγωγής της βραδιάς, μόνο πρόβλημα δεν δημιούργησε τη Μαριέττα Χρουσαλά που με μοναδική μαεστρία και επιστρατεύοντας το χιούμορ της, όταν βρήκε ένα παπούτσι πάνω στη σκηνή, έκανε το κοινό να γελάσει με την ψυχή του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη με μία ολόμαυρη τουαλέτα και ένα σακάκι. Από την κορυφή έως τα νύχια ντυμένη δηλαδή. Όπως αποδείχτηκε όμως, επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη. «Είμαι πολύ χαρούμενη στιγμή που βρίσκομαι εδώ, σε μία τόσο σημαντική στιγμή για το MadWalk» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τα πρόσφατα αποτελέσματα μίας σημαντικής έρευνας για την έμφυλη βία. «Μία γυναίκα στις μέρες αν δεν είναι ντυμένη όπως εγώ αυτή τη στιγμή, πιθανότατα να πηγαίνει γυρεύοντας για παρενόχληση. Το 34% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το σώμα μιας γυναίκας ή ενός κοριτσιού δικαιολογεί μίας μορφής παρενοχλητική συμπεριφορά. Το 38% πιστεύει ότι γυναίκες και κορίτσια πρέπει να προσέχουν το ντύσιμό τους για να μην προκαλέσουν σεξουαλική παρενόχληση. Το 21% συμφωνεί με τη διαπίστωση ότι μία γυναίκα ή ένα κορίτσι που φοράει εφαρμοστά ρούχα ή κοντή φούστα είναι υπεύθυνο εάν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση». Εδώ η Ελεονώρα Μελέτη έκανε παύση και έβγαλε το σακάκι της, αποκαλύπτοντας το πολύ εντυπωσιακό φόρεμά της που ναι μεν ήταν κλειστό μέχρι τον λαιμό μπροστά όμως είχε όλη την πλάτη ανοιχτή. Με αυτή την κίνησή της, η Ελεονώρα Μελέτη συστρατεύτηκε με τους σχεδιαστές που πιστεύουν πως δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας η μόδα να γεννά βία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ένα από τα πιο απαιτητικά acts ήταν αυτό της Josephine η οποία εμφανίστηκε on stage στην πιο σέξι εκδοχή της την ώρα της πασαρέλας για τη φίρμα Pink Woman. Η τραγουδίστρια από την ώρα που άρχισε να τραγουδάει μέχρι και το τέλος του κομματιού ήταν... κρεμασμένη, έχοντας γύρω της χορευτές. Σειρά είχαν η Τάνια Μπρεάζου που με την Stefania παρουσίασαν τα answear.gr.

Εντυπωσιακή στο act της και η Αναστασία ενώ τη διαφορά έκανε και ο Mente Fuerte τραγουδώντας την ώρα που παρουσιάζονταν κοσμήματα Pandora. Στο stage επίσης είδαμε τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και τον Good Job Nicky.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Οι δύο κουμπάρες της Χρουσαλά

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, η Μαριέττα Χρουσαλά, είχε τη χαρά να βρεθεί στο ίδιο stage με τις δύο κουμπάρες της, τη Σήλια Κριθαριώτη που την είχε ντύσει και στον γάμο της αλλά και την Καλομοίρα η οποία ήρθε ειδικά για εκείνη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τρεις γυναίκες δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα, με την κατάξανθη, πλέον, Καλομοίρα να κερδίζει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Στο ίδιο act είδαμε στην πασαρέλα και τη Χριστίνα Μπόμπα άκρως εντυπωσιακά ντυμένη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Τα... αγόρια είχαν τον δικό τους χώρο σε αυτό το event. Και αναφερόμαστε βέβαια στον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό οι οποίοι δείχνουν να έχουν αποκτήσει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, μετά και τη φετινή τους συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Οι δύο... άντρες με τα μαύρα, έκαναν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο με την εμφάνισή τους. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα:

Το... grand finale ανήκε στην... απόλυτη, την Άννα Βίσση η οποία τραγούδησε το «Αγάπη Υπερβολική» και καταχειροκροτήθηκε. Δείτε παρακάτω καρέ καρέ την εμφάνισή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved