MadWalk 2022: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη «έκρυβε» ένα πολύ δυνατό μήνυμα
Showbiz

MadWalk 2022: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη «έκρυβε» ένα πολύ δυνατό μήνυμα

MadWalk 2022: Για μια ακόμη φορά η Ελεονώρα Μελέτη «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Δεν ήταν όμως ουσιαστικά η εμφάνιση της αυτή που εντυπωσίασε αλλά το μήνυμα που «έκρυβε».

Στη σκηνή η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα εμφανίστηκε με μία ολόμαυρη τουαλέτα και ένα σακάκι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη στιγμή που βρίσκομαι εδώ, σε μία τόσο σημαντική στιγμή για το MadWalk» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τα πρόσφατα αποτελέσματα μίας σημαντικής έρευνας για την έμφυλη βία. «Μία γυναίκα στις μέρες αν δεν είναι ντυμένη όπως εγώ αυτή τη στιγμή, πιθανότατα να πηγαίνει γυρεύοντας για παρενόχληση. Το 34% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το σώμα μιας γυναίκας ή ενός κοριτσιού δικαιολογεί μίας μορφής παρενοχλητική συμπεριφορά. Το 38% πιστεύει ότι γυναίκες και κορίτσια πρέπει να προσέχουν το ντύσιμό τους για να μην προκαλέσουν σεξουαλική παρενόχληση. Το 21% συμφωνεί με τη διαπίστωση ότι μία γυναίκα ή ένα κορίτσι που φοράει εφαρμοστά ρούχα ή κοντή φούστα είναι υπεύθυνο εάν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση».

Σε εκείνο το σημείο η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την έκπληξη!

Έβγαλε το σακάκι της, αποκαλύπτοντας το πολύ εντυπωσιακό φόρεμά της που ναι μεν ήταν κλειστό μέχρι τον λαιμό μπροστά όμως είχε όλη την πλάτη ανοιχτή. Με αυτή την κίνησή της, η Ελεονώρα Μελέτη συστρατεύτηκε με τους σχεδιαστές που πιστεύουν πως δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας η μόδα να γεννά βία.

Δες την καρέ καρέ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved