Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στην κουζίνα για χάρη των παιδιών της και... είδαμε τις αλλαγές που έχει κάνει
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στην κουζίνα για χάρη των παιδιών της και... είδαμε τις αλλαγές που έχει κάνει

Η Ελένη Μενεγάκη λίγες μέρες πριν τις γιορτές μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε γλυκά για τα παιδιά της και είδαμε τις αλλαγές που έχει κάνει στην μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα της στα Μελίσσια!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει ένα κλασσικό σπίτι στα Μελίσσια όμως η κουζίνα της είναι μοντέρνα, ευρύχωρη και πάνω απ’ όλα λειτουργική!

Όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη έχει διακοσμήσει το σπίτι της στα Βόρεια προάστια με μεγάλη αγάπη και πολλή προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Πώς είναι το παραμυθένιο σπίτι της; Πώς είναι διακοσμημένο;

Βελούδινοι καναπέδες και ανατολίτικα χαλιά στο σαλόνι, εντυπωσιακή ξύλινη τραπεζαρία, άνετα δωμάτια και πολύ λειτουργική -μοντέρνου σχεδιασμού- κουζίνα όπου περνάει πολύ χρόνο η ίδια, είναι τα πιο αγαπημένα της σημεία μέσα στο σπίτι.

Όμως η κουζίνα της είναι μοντέρνα και όπως παρατηρήσαμε έχει κάνει και μικρές αλλαγές. Όπως θα δείτε και εσείς η κουζίνα της είναι στις αποχρώσεις του μαύρου και λευκού και εκτός από τα πολλά ντουλάπια που έχει και τον υπέροχο μεγάλο πάγκο, έχει βάλει και άλλες μακριές ράγες ώστε να τοποθετεί τις κουτάλες της και να μην μπερδεύονται με τα άλλα αντικείμενα της κουζίνας της.

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανήρτησε από την κουζίνα της που κάθε φορά που τη βλέπουμε τη ζηλεύουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved