Ιωάννα Τούνη: Το άγχος για τον τοκετό και ο Χριστουγεννιάτικος ερχομός του γιου της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Το άγχος για τον τοκετό και ο Χριστουγεννιάτικος ερχομός του γιου της

Τον ερχομό του πρώτου της παιδιού αναμένει από μέρα σε μέρα η Ιωάννα Τούνη.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το παιδικό δωμάτιο και όπως δηλώνει το άγχος της είναι κυρίως δημιουργικό.

Η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε πότε έρχεται το μωρό της.

«Θα δούμε! Είμαστε στο μεταίχμιο… Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά… Παιδιά πολλά φιλάκια, καλές γιορτές. Πολλά φιλάκια στη Σταματίνα και σε όλο το team! Και εδώ είμαστε, στη γύρα…» απάντησε η Ιωάννα Τούνη στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα κάνουν Χριστούγεννα με το νέο μέλος στο σπίτι.

Όσο για το αν έχει άγχος, η ίδια απάντησε πως: «Έχω δημιουργικό άγχος… Τόσο, όσο», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved