Madwalk 2022: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Backstage
Showbiz

Madwalk 2022: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Backstage

Οφείλουμε να το πούμε. Το χθεσινό Madwalk 2022 ήταν πραγματικά θεαματικά. 

Εντυπωσιακά acts, πολυσυζητημένες επιστροφές μεγάλων ονομάτων στο stage, άφθονη μόδα και όμορφο κλίμα τόσο στην αίθουσα του σταδίου Τake Κwon Do που διαμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή πασαρέλλα, όσο και στα παρασκήνια όπου στήνεται από πολύ νωρίς αυτό που τελικά θα παρακολουθήσετε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες από το Mega.

Κι όταν λέμε από πολύ νωρίς εννοούμε από το πρωί. Τελευταίες πρόβες και τσεκαρίσματα, προετοιμασία των σχεδιαστών και των μοντέλων, μαλλιά, μακιγιάζ, τελευταίες διορθώσεις, body painting και γενικά ένας δημιουργικό χάος παντού.

Ατέλειωτα χιλιόμετρα Madwalk backstage

Για να καλύψει κανείς όλο το παρασκήνιο της γιορτής της μόδας πρέπει να διανύσει ατέλειωτα χιλιόμετρα πέρα δώθε.

Όπως και οι Celebrities, που όταν κατέβαιναν από το stage έπρεπε να κατευθυνθούν προς το red carpet που σε πολλές περιπτώσεις ήταν σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από τα καμαρίνια τους, να βγουν εκτός κτιρίου και να ξαναμπούν από την κεντρική είσοδο του event. Αν σκεφτείς οτι ειδικά οι γυναίκες ήταν σε ψηλοτάκουνα και με - το λες και- ελαφρύ ντύσιμο, σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία.

Σε αυτά τα πέρα δώθε, πετύχαμε πολλούς. Την πάντα εντυπωσιακή Τάμτα, την Καλομοίρα - που παρά το τρέξιμο δεν αρνιόταν και μια selfie εν κινήσει με όποιον της το ζήτησε, τον Good Job Nicky που πραγματικά είναι εξαιρετικό παιδί και πολύ χαλαρός με όλο αυτό που του συμβαίνει, την Αναστασία Δημητρά που κυριολεκτικά παιδεύτηκε με τα ραπουνζέλ μαλλιά που έφταναν ως το πάτωμα, τη μεταμορφωμένη σε απόλυτο sex symbol, Τάνια Μπρεάζου που είχε ένα στραβοπάτημα on stage και παραλίγο να πέσει όμως καθόλου δεν πτοήθηκε, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα καλύτερά του κάνοντας μια μεγάλη επιστροφή στην εν λόγω εκδήλωση μετά από 9 χρόνια απουσίας.

H επέλαση του GNTM

Το Madwalk αγαπά τα μοντέλα που έχουν περάσει από το GNTM. Το έχει δείξει η ιστορία η οποία και επαναλαμβάνεται. Ναπολέων Μάριος Μήτσης, Στυλιανός Φλωρίδη, Ηρακλής Τζουζίνοφ (ο νικητής του GNTM 3), η Μαριαγάπη Ξυπολιά ήταν κάποια από τα ονόματα που είδαμε να περνάνε από μπροστά μας και όχι μόνο.

Η Κέισι Μίζιου περπάτησε διπλά. Και για το Act της Λένας Κατσανίδου στο οποίο περπάτησαν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Κατερίνα Πεφτίτση, αλλά και στο Act με πρωταγωνιστές Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό για την Mondo.

Εκεί και η νικήτρια του GNTM 2 (η μία από τις δύο), Άννα Μαρία Ηλιάδου που ακόμα έχει άγχος όταν βγαίνει στην πασαρέλλα και που την πετύχαμε να ρωτάει όσους παρακολουθούσαν στα μόνιτορ που ήταν διάσπαρτα στα παρασκήνια, αν τους άρεσε κι αν ήταν καλό.

Στον τεράστιο χώρο του μακιγιάζ/μαλλιά/νύχια πετύχαμε και δύο ακόμα από διαφορετικές χρονιές του GNTM, την φετινή Αλεξία Κούβελα, που μας αποκάλυψε κιόλας με ποια ξένη σχεδιάστρια συναντήθηκε στο Παρίσι και μίλησαν για ενδαχόμενη συνεργασία. Αλλά και την Παρασκευή Κερασιώτη που συνεχίζει να κάνει modeling παράλληλα με τη δουλειά της ως σερβιτόρα, προσγειωμένη, όπως ήταν και εντός παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved