Αποκλειστικό: Γιώργος Δασκουλίδης: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά
Showbiz

Αποκλειστικό: Γιώργος Δασκουλίδης: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Δασκουλίδη. Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο τραγουδιστής απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγο διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα για το ευχάριστο γεγονός και η χαρά του δεν ήταν δυνατόν να κρυφτεί, όπως ήταν φυσικό!

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Κοντά στα Χριστούγεννα περιμένω φέτος το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αναμονή και προσμονή είναι τα συναισθήματα, όλα να πάνε καλά πρώτα. Να πάνε όλα καλά. Δεν είχαμε επιδιώξει ποτέ να κάνουμε παιδί. Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς σαν άνθρωπος αν με όλες αυτές τις δυσκολίες θα πρέπει να φέρεις στη ζωή μια νέα ψυχή αλλά όταν τελικά βλέπεις ότι μπορεί να γίνει γεγονός αυτό το πράγμα, τα ξεχνάς όλα»!

Και είχε τονίσει: «Περιμένουμε κοριτσάκι. Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμη. Πιστεύω ότι θα γίνει και γάμος. Με την Εύη είμαστε 12 χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι αφού μένουμε μαζί. Παίζει κάποιο ρόλο για την κοινωνία αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι».

Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Δασκουλίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η αγαπημένη του Εύη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved