Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η boho αισθητική του σπιτιού της και η λευκή βιβλιοθήκη στο σαλόνι!
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η boho αισθητική του σπιτιού της και η λευκή βιβλιοθήκη στο σαλόνι!

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η Ζέτα από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Η κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του αξέχαστου ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη μάς απέδειξε με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά πως είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και φυσικά έχει καταφέρει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού που την αποθεώνει συχνά μέσα από τα social media.

Η νεαρή ηθοποιός, μόλις 33 ετών, ζει σε ένα όμορφο διαμέρισμα, όχι πολύ μεγάλο αλλά ούτε και πολύ μικρό, στο κέντρο της Αθήνας και το έχει διακοσμήσει με το δικό της γούστο, μπερδεύοντας αριστοτεχνικά το λευκό με το καφέ του ξύλου.

Σπάνια μας έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή και γενικότερα αποφεύγει να απασχολεί πέρα από τη δουλειά της. Προσφάτως όμως θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία γωνιά του προσωπικού της χώρου.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της που είναι πολύ τακτοποιημένο και με boho αισθητική.

Ένα ξύλινο παλαιωμένο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ της στον οποίο και χαλαρώνει κάθε φορά που επιστρέφει σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα δίνει μια πολύ όμορφη αίσθηση στον χώρο ενώ η τακτοποιημένη λευκή βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα της βιβλία σε μία άκρη του σαλονιού δένει απόλυτα με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Δείτε παρακάτω φωτό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved