Χριστίνα Τσάφου: Η απώλεια που την καθόρισε ως άνθρωπο & η αποκάλυψη για τη σχέση με την αδελφή της
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: Η απώλεια που την καθόρισε ως άνθρωπο & η αποκάλυψη για τη σχέση με την αδελφή της

Η Χριστίνα Τσάφου είναι αγαπητή στο κοινό για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει. Είναι επίσης μητέρα του νεαρού και πολύ ταλαντούχου ηθοποιού Χρήστου Ζαχαριάδη. Μία καλλιτεχνική οικογένεια δηλαδή. 

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μία σπάνια εξομολόγησή της, μίλησε για τα όσα μεταλαμπάδευσε στον γιο της, αλλά και για την οικογένειά της, με μέλη της οποίας οι σχέσεις της είναι ελάχιστες πλέον όπως αποκαλύπτει. Η Χριστίνα Τσάφου παραδέχεται ότι η απώλεια που τη στιγμάτισε ιδιαίτερα ήταν αυτή της γιαγιάς της που τη μεγάλωσε ενώ αποκάλυψε ότι πλέον έχει ελάχιστες σχέσεις με την αδελφή της...

Εσείς ποια συμβουλή δώσατε στο γιο σας, όταν σας ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική;

Είναι αυτό που λέγανε και σε εμάς. Είναι μια κοινοτυπία βέβαια, το ότι πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Βέβαια άλλο να το λες και άλλο να το βιώνεις. Τι θα πει γερό στομάχι; Έχουν υπάρξει φορές που έχει έρθει και μου έχει πει κάποια πράγματα και του λέω αυτό είναι το γερό στομάχι που λέγαμε, αυτό εννοούσα. Με έβλεπε και εκείνος όλα τα χρόνια και η αλήθεια είναι πως βασανίστηκα πολύ. Για χίλιους λόγους βασανίζεσαι σε αυτή τη δουλειά, για να χτυπήσει το τηλέφωνο να βρεις δουλειά, γιατί δίνεις εξετάσεις κάθε μέρα, κάποιος μπορεί να σε πληγώσει. Το γερό στομάχι το έβλεπε, αλλά είναι άλλο να το ζήσεις μόνος σου και να το εισπράξεις.

Εσείς μεγαλώσατε με τον μπαμπά σας. Νιώσατε την ανάγκη ότι έπρεπε να μεγαλώσετε λίγο πιο γρήγορα; Στερηθήκατε την παιδικότητά σας;

Ακριβώς όχι δεν την στερήθηκα. Ήμουν μικρομέγαλο από μόνη μου. Είναι κάτι παιδάκια, που είναι μικρομέγαλα σε όποια συνθήκη βρεθούν. Μεγάλωσα με τον μπαμπά μου, τον παππού και την γιαγιά. Παράλληλα έβλεπα και την μητέρα μου, δεν την είχα χάσει. Η γιαγιά μου έπαιξε για εμένα τον ρόλο της μάνας.

Ήταν η πιο σημαντική απώλεια για εσάς;

Ήταν και όταν έφυγε από τη ζωή, ήμουν 29 ετών. Όταν έχασα τη γιαγιά μου, ήταν σαν να έχασα τη μάνα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν μεγάλη σε ηλικία και σκεφτείτε ήμουν το πιο μικρό εγγόνι της.

Και έχετε και μια αδελφή. Έχετε επαφές σήμερα;

Έχουμε ελάχιστες επαφές. Δεν μεγαλώσαμε μαζί, δεν έχουμε πολλά κοινά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved