Έλενα Ασημακοπούλου: «Η εκπομπή «NaMaSte» ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές δουλειές μου»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: «Η εκπομπή «NaMaSte» ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές δουλειές μου»

Η απόφαση της Έλενας Ασημακοπούλου να συμμετάσχει πριν από μερικά χρόνια ως μέρος του πάνελ ζωντανής lifestyle εκπομπής όπως ήταν το «NaMaSte» που παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού, δεν της άφησε και την πιο ευχάριστη γεύση. 

Αυτό αποκαλύπτει η ίδια η ηθοποιός και επιχειρηματίας σε συνέντευξή της, αναφερόμενη σε αυτή την απόπειρά της που όμως δεν αποκλείει να ξαναέκανε στο μέλλον αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Η Έλενα Ασημακοπούλου επίσης αποκάλυψε ότι πως οι σχέσεις της σήμερα με τη Ναταλία Γερμανού είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες, όπως συμβαίνει συνήθως μεταξύ συνεργατών που αποκτούν νέα δουλειά ή ενδιαφέροντα και χάνονται...

Στο παρελθόν είχες συμμετάσχει στην εκπομπή «NaMaSte», που παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού. Τι γεύση σου έχει αφήσει αυτή η εμπειρία;

Ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές δουλειές μου. Δεν κατάφερα ποτέ να εγκλιματιστώ σε μια live εκπομπή. Έχω μάθει να δουλεύω μέσα από ρόλους και, παρόλο που θα μπορούσα να δω ως ρόλο τη συμμετοχή μου, δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω πράξη.

Η επικοινωνία σου με τη Ναταλία;

Συνήθως, όταν τελειώνει μια δουλειά -είτε πρόκειται για ένα ρόλο σε μια σειρά είτε για μια τηλεοπτική εκπομπή- και κάνουμε κάτι καινούριο, χανόμαστε επαγγελματικά με τους προηγούμενους συνεργάτες μας. Κάπως έτσι έγινε και με τη Ναταλία.

Της είχες εκφράσει τη δυσκολία που βίωνες, ενδεχομένως για να σε καθοδηγήσει;

Όχι. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσει να κλαίγεται. Θέλω να τα βγάζω πέρα μόνη μου.

Θα το ξαναέκανες, θα βρισκόσουν ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή; Έχεις δεχθεί άλλες προτάσεις έκτοτε;

Ποτέ μη λες ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχθεί προτάσεις. Φέτος, μάλιστα, μου πρότειναν να συμμετέχω σε μια εκπομπή.

Από ποια εκπομπή σε προσέγγισαν;

Με προσέγγισαν για το πρωινό του Star, όμως είχα ήδη συμφωνήσει για τη σειρά στον ΣΚΑΪ οπότε δεν μπορούσα να βρίσκομαι και στα δύο.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved