Όλγα Κεφαλογιάννη: H συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα: «Είναι η ζωή μου πριν και μετά»
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη: H συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα: «Είναι η ζωή μου πριν και μετά»

Μέσα από μια συγκινητική εξομολόγηση η Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλά για τη ζωή της, τη μητρότητα και τη σχέση της με τον Μίνω Μάτσα.

«Προσπαθώ πάντα να έχω το πρόγραμμα μου έτσι ώστε να έχω πάντα αρκετό χρόνο και για τα μωρά. Ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους παρακαλώ να με καταλάβουν. Την Κυριακή θέλω να περνάω όλη την μέρα με τα παιδιά και τον Μίνω», είπε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι για κάθε γυναίκα η μητρότητα είναι μια τομή στη ζωή της. Το ίδιο είναι και για μένα. Πραγματικά θα έλεγα ότι είναι η ζωή μου πριν και μετά. Άλλες προτεραιότητες, άλλη ματιά στα πράγματα και άλλο κέφι. Νομίζω δηλαδή πως μου έχει ανανεώσει πάρα πολύ τη διάθεση να είμαι δημιουργική, να κάνω πράγματα και κυρίως να θέλω να είμαι πρόθυμη για τα παιδιά μου. Θέλω, όταν μεγαλώσουν και μπορούν να καταλάβουν και τι κάνω και τι προσπαθώ, ιδανικά να λειτουργήσω και ως πρότυπο».

«Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς και συ να αισθάνεσαι ότι αφήνεσαι, είσαι ελέυθερη και υπάρχει πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και αλήθεια. Και βεβαίως πολύ μεγάλη εκτίμηση, σεβασμός και αγάπη. Αυτά είναι τα δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν για να λειτουργεί καλά μια σχέση» πρόσθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή Breakfast @Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved