Τζένη Μπότση: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός
Showbiz

Τζένη Μπότση: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός

Η Τζένη Μπότση δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό και όπως αποκάλυψε στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κόρη της.

Μπορεί να μην βρισκόμαστε πλέον σε καραντίνα, ωστόσο ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και καθημερινά τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία.

Ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν αυτό το διάστημα προστέθηκε και η Τζένη Μπότση, η οποία το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός με μία ανάρτηση εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους πως φέτος δεν στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον καλό της φίλο, Παύλο Σταματόπουλο, όπως κάθε χρόνο, αλλά με την 3χρονη κόρη της, Αλίκη.

Η Τζένη Μπότση δεν χάνει ωστόσο την αισιοδοξία της και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:«Φέτος δε στολίσαμε μαζί… Πριν έρθει ο @pavlosstamatopoulos ήρθε ο κορονοϊός….Έμεινα μέσα και στόλισα μόνη μου…δηλαδή όχι μόνη μου, με την Αλίκη. Γιατί μόνη δεν είμαι πια ποτέ! Είπαμε όμως να βρεθούμε πριν τις γιορτές για να βγάλουμε την παραδοσιακή μας φωτογραφία, μπροστά στο δέντρο. @pavlosstamatopoulos είμαι τυχερή που σε έχω στη ζωή μου!».

Η ίδια, πόσταρε παράλληλα στα social media μια κοινή της φωτογραφία με τον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι της ευχήθηκαν περαστικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved