Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της

Τα φετινά Χριστούγεννα -αναμφίβολα- θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στην ψυχή της Μαίρης Συνατσάκη! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι θα τα περάσει κρατώντας αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η παρουσιάστρια και influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον γυναικολόγο της Θάνο Παράσχο να μιλά για τον μοναχογιό της και να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. .Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Tης έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό.

Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να την δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη», ανέφερε αρχικά ο γιατρός.

Ενώ, συμπλήρωσε πως ο Ίαν ξέσπασε σε δάκρυα χαράς και συγκίνησης όταν αντίκρισε την κοράκλα του για πρώτη φορά.

«Ο Ίαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης», δήλωσε χαρακτηριστικά

Μετά την επιστροφή τους από το μαιευτήριο η Μαίρη και η μπέμπα απολαμβάνουν το γεμάτο θαλπωρή περιβάλλον που ετοίμασε για εκείνες ο Ίαν, ο οποίος σκόρπισε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε χώρο του σπιτιού τοποθετώντας λαμπάκια και διακοσμητικά. Το ζευγάρι έχει μάτια πλέον μόνο για τη μικρή του πριγκίπισσα, ευγνωμονώντας τον Θεό για το υπέροχο δώρο που τους χάρισε.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά», είχε πει η Μαίρη πριν μερικούς μήνες όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved