Αχιλλέας Πετρετζίκης: Το πιο stylish μωρό – Το αξεσουάρ που ξετρέλανε ακόμα και τον Άκη
Showbiz

Αχιλλέας Πετρετζίκης: Το πιο stylish μωρό – Το αξεσουάρ που ξετρέλανε ακόμα και τον Άκη

O Αχιλλέας Πετρετζίκης είναι το πιο στυλάτο παιδί ever! Ακόμα και ο μπαμπάς του ο γνωστός σεφ, Άκης Πετρετζίκης κάθε φορά που η μαμά του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον ντύνει για να βγουν βόλτα ξετρελαίνεται με τα ρούχα του!

Μία μοναδική στιγμή δημοσίευσε ο σεφ με τον γιο του στο πάρκο και αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν το στυλ του μικρού! Από τον σκούφο του μέχρι τα υπέροχα παπούτσια του...

Μάλιστα, πολλές φορές έχουμε δει μπαμπά και γιο να... ντύνονται ασορτί!

Πατέρας και γιος έχουν αναπτύξει μία υπέροχη και πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους και φυσικά όποτε ο Άκης Πετρετζίκης είναι ελεύθερος υποχρεώσεων, είναι αφοσιωμένος στον ενάμιση ετών Αχιλλέα και στην μηνών κόρη του.

Ο σεφ έγινε πρώτη φορά μπαμπάς στις 2 Ιουλίου του 2021 και όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Και τώρα με τη γυναίκα του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήηλ έχουν μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά τους, αφού πριν λίγο καιρό απέκτησαν και το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι.

Ο Αχιλλέας Πετρετζίκης λοιπόν είναι το πιο stylish μωρό και με αφορμή τη νέα φωτογραφία από το πάρκο με τον μικρό που δημοσίευσε ο σεφ, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες που μας εντυπωσίασαν με τα σούπερ μοδάτα ρούχα του και δείτε τες στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved