Παναγιώταρου: Ο έρωτας περνά από το στομάχι! Το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε για τον σύντροφό της
Showbiz

Παναγιώταρου: Ο έρωτας περνά από το στομάχι! Το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε για τον σύντροφό της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με την ημέρα.

Κι αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει αρκεί να δει κοινές τους φωτογραφίες τόσο από δημόσιες εξόδους τους όσο και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Το ζευγάρι λίγους μήνες μετά την έξοδο του Στάθη Σχίζα από το Survivor, πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει με την Αλεξάνδρα να έχει αποδειχτεί η πιο καλή νοικοκυρά.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers της και μια φωτογραφία με το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε για τους δυο τους, δείχνοντάς μας πόσο καλή μαγείρισσα είναι.

Η Αλεξάνδρα όπως θα δεις και στη φωτογραφία, ετοίμασε κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι, το οποίο συνόδευσε με πατάτες, ενώ από το τραπέζι δεν έλειπε και η χωριάτικη σαλάτα, με παξιμάδια χαρουπιού.

Δες τη φωτό στη gallery

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα», είπε πρόσφατα η ίδια ενώ στην ερώτηση για το αν υππάροχυν σκέψεις γάμου, η όμορφη Αλεξάνδρα είχε πει: «γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved