Σαμαρά – Ποιμενίδης: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους είναι γεμάτο… ζαχαρωτά και είναι υπέροχο!
Showbiz

Σαμαρά – Ποιμενίδης: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους είναι γεμάτο… ζαχαρωτά και είναι υπέροχο!

H Eυγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης συγκατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι, το οποίο έχει τη δική τους «υπογραφή».

Ζεστό, γεμάτο υπέροχες γωνιές με ιδιαίτερα διακοσμητικά, οι δυο τους έχουν φτιάξει το ιδανικό σπίτι για να χαλαρώνουν, να προσκαλούν φίλους και να περνούν όπως επιθυμούν τον χρόνο τους.

Η Ευγενία Σαμαρά μάλιστα δηλώνει μεγάλη φαν του Pinterest και από αυτό παίρνει πολλές ιδέες και τις μεταφέρει στο δικό τους σπιτικό. Είναι ένα σπίτι γεμάτο βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια ενώ έχει και μια υπέροχη βεράντα όπου χαλαρώνουν, ξεκουράζονται και απολαμβάνουν την καλοκαιρία της πόλης.

Πρόσφατα το ζευγάρι στόλισε στο σαλόνι του το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ξετρελαθήκαμε με τα υπέροχα και ιδιαίτερα στολίδια που επέλεξαν.

Δεν ακολούθησαν το μοτίβο της μονοχρωμίας ή διχρωμίας αλλά στόλισαν το δέντρο τους με πολύχρωμες μπάλες, στολίδια βγαλμένα από παραμύθια και φυσικά είναι γεμάτο… ζαχαρωτά και αυτό είναι που κάνει και τη διαφορά.

Δες το στη gallery

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», έχει πει η ίδια μιλώντας για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved