Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά την παράδοση που έχει η οικογένεια του Μάκη κάθε Πρωτοχρονιά
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά την παράδοση που έχει η οικογένεια του Μάκη κάθε Πρωτοχρονιά

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την παράδοση που έχει η οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά!

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι κάθε χρόνο κόβουν δύο βασιλόπιτες μία στο σπιτικό τους και μία με τα αδέρφια τους!

Όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη έχει αναφέρει και στο παρελθόν ότι «Εμείς ακόμα κοιτάμε να υπάρχει κάθε χρόνο ένας και καλός. Πέρυσι το είχα κερδίσει παιδιά γιατί εμείς κόβουμε τρεις πίτες στο σπίτι, είμαστε και πολλοί και θέλουμε να φάμε κάποια στιγμή και ήμουν η μία από τους υπόλοιπους που κέρδισαν. Λέω κοίτα να δεις που ήταν μια χρονιά διαφορετική. Μη νομίζετε ότι κάθε χρόνο, το παίζουμε τίμια.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Κάθε βασιλόπιτα άλλο φλουρί. Είναι μια για όλη την οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Είμαστε μεγάλο σόι. Παιδιά είχα να δω φλουρί πάνω από δεκαετία, την θυμάμαι την τελευταία φορά. Το έχω για γούρι. Ήρθε το φλουρί, ήρθε και το Mega το καλό. Δεν μου αρέσει το σικέ δεν το έκανα ποτέ, ούτε όταν μωρά. Θέλω να είναι πραγματικά γι' αυτό κόβουμε τόσες πίτες. Δεν σημαίνει ότι πάντα τυχαίνει. Έχω δει σε άλλα σπίτια που το κάνουν για να κερδίσει και μην γκρινιάζει το παιδί. Τι θα πει θα γκρινιάζει; Δώσε του ένα και πες του κέρδισες αλλά κόψε σωστά την πίτα».

Φέτος αποκάλυψε ότι στη βασιλόπιτα που κόβει η οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, κόβει ένα κομμάτι και για τη δουλειά τους προκειμένου να πάει καλά, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι τη μέρα που έκοψε βασιλόπιτα με την οικογένεια του Μάκη της.

Δείτε τι αποκάλυψε για την παράδοση που έχει η οικογένεια του άντρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved