Ανασκόπηση 2022: Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν
Showbiz

Ανασκόπηση 2022: Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν

Ανασκόπηση 2022: Λίγες ώρες πριν το 2022 μας αποχαιρετήσει, θυμόμαστε ποιοι έφυγαν από τη ζωή μέσα στη χρονιά και ο θάνατός τους μας συγκλόνισε! 

Και το 2022 είχε ηχηρές απώλειες.

Σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, του θεάματος, του αθλητισμού και της μόδας άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στη χρονιά και άφησαν πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Γιάννης Διακογιάννης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, ραδιο-σχολιαστής και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών της τηλεόρασης, Γιάννης Διακογιάννης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών. O Γιάννης Διακογιάννης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών με έναν μεγάλο καημό. Αυτόν του χαμού της κόρης του Ρίκας Βαγιάνη, που έκλεισε τα μάτια της νικημένη από τον καρκίνο.

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου η Μίνα Αδαμάκη. Ουδείς γνώριζε, πέρα από πολύ κοντινά της πρόσωπα πως η ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Άφησε την τελευταία της πνοή στα 87 της χρόνια από ανακοπή η Νίτσα Μαρούδα!

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ηλίας Ζερβός έφυγε ξαφνικά στα 65 του χρόνια από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Το πανελλήνιο συγκλόνισε ο θάνατος του δις αργυρού ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Σε ηλικία 99 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, όπως είχε γνωστό τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο NΙΜΤΣ, με την κατάσταση της υγείας του να ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, λίγο πριν κλείσει τα 99 του χρόνια.

Ανείπωτη θλίψη επικράτησε στον καλλιτεχνικό κόσμο με την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Καζάκου. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολάκερη την Ελλάδα αλλά και τους οικείους του. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αντιμετωπίζοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Ο ηθοποιός είχε νοσήσει από κορονοϊό και αυτό είχε επιβαρύνει την υγεία του.

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 82 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Τα τελευταία χρόνια έμενε με την φίλη της Ντόρα Δούμα.

Σε ηλικία 96 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η σπουδαία Ειρήνη Παππά

Μια ακόμη κορυφαία προσωπικότητα έφυγε από τη ζωή, μια από τις ελάχιστες Ελληνίδες ηθοποιούς που είχαν διαπρέψει στο εξωτερικό.

Η Καίτη Θεοχάρη άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιούλιο, όμως η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή στις 9 Σεπτεμβρίου, μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Γραμματικός.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου η είδηση για την απώλεια της Ανέζας Παπαδοπούλου, η οποία έγινε γνωστή από τον ηθοποιό, Αστέριο Πελτέκη.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή.

Πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, με τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει να είναι ίσως από τους πιο χαρακτηριστικούς στην ελληνική τηλεόραση.

Eφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας και τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο Δάκης άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα η οποία ήταν συγκλονισμένη από τον χαμό του.

Πέθανε ο Κώστας Γκουσγκούνης την Παρασκευή 6 Μάη στο Θριάσειο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 92 ετών.

Την τελευταία της πνοή άφησε το Σάββατο 30 Απριλίου η Αλέκα Λαμπρινού.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο είχε σκορπίσει η είδηση του θανάτου του μουσικού και τραγουδιστή Σταύρου Λογαρίδη.

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 91 ετών, η Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη, το «αηδόνι» του νησιωτικού τραγουδιού. Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα naxostimes.gr.

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας. Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης, 10 Μαρτίου.

Στα μέσα Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος σε ηλικία 86 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι ο Νίκος Αντύπας, ένας από τους πιο καταξιωμένους συνθέτες και ενορχηστρωτές της χώρας μας, έφυγε από τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που είχε συνεργαστεί μαζί του και ήταν καλή του φίλη.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Αυγούστου, σε ηλικία 73 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, αλλά και με τρομερή πίστη στον Θεό, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη, ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά από λίγες μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την 1η Οκτωβρίου την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 85 ετών!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου.

Ο Έλληνας μουσικός και συνθέτης της ηλεκτρονικής, progressive, ambient, τζαζ και ορχηστρικής μουσικής, γνωστός και ως Vangelis νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Γαλλία με κορονοϊό.

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο μεγάλος Έλληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Μαΐου», είχε αναφέρει η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved