Ελένη Φουρέιρα: 5+1 hair looks που έχει τολμήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: 5+1 hair looks που έχει τολμήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Ελένη Φουρέιρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια σε λίγους μήνες θα έχει μια νέα αγάπη, το παιδί της, ωστόσο δεν μπορεί να μην εκφράζει και το πάθος της για τα μαλλιά της.

Η Ελένη Φουρέιρα, από την αρχή της καριέρας της, όταν ήταν ακόμη μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Mystique», κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο λόγω των skills της όσο και λόγω των ιδιαίτερων μαλλιών της.

Τη γνωρίσαμε, λοιπόν, με πυκνά σπαστά μαλλιά με άφρο διάθεση, τα οποία έγιναν το σήμα κατατεθέν της. Όταν το συγκρότημα διαλύθηκε κι η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε τη solo πορεία της στη μουσική βιομηχανία, παρέμεινε για αρκετά χρόνια πιστή σε αυτό το ύφος, με μόνη διαφορά το μακρύτερο μήκος.

Η Ελένη Φουρέιρα, όμως, δεν φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές και έχει τολμήσει πολλά haircuts και χρωματικούς τόνους που θα λέγαμε ότι αποτελούν προτάσεις.

Μακριά, κοντά, αγορέ, καρέ, μαύρα, ξανθά, κόκκινα, με ανταύγειες και ιδιαίτερα χτενίσματα, τα μαλλιά της Ελένης μπορούν άνετα να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο κατάλογο με hair styling.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, έχει απογειώσει το στυλ της, αποδεικνύοντας πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved