Νίκος Γκέλια: Η ηλικία, ο γάμος και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο
Showbiz

Νίκος Γκέλια: Η ηλικία, ο γάμος και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Ο Νίκος Γκέλια είναι ένας ταλαντούχος και καταξιωμένος ηθοποιός της γενιάς του και φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Σαράντου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νίκος Γκέλια έχει δημιουργήσει μια λαμπρή καριέρα και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από εκείνον.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για τον ηθοποιό…

Ηλικία

Γεννήθηκε το 1992 στα Τίρανα, είναι 30 ετών και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 6 ετών. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του δήμου της Αγίας Βαρβάρας. Απέσπασε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την Ξενία από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο μοιράστηκε με τον συμπρωταγωνιστή του Κώστα Νικούλι.

Γάμος

Ο Νίκος Γκέλια πάρα το νεαρό της ηλικίας του έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και το αποκάλυψε μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος.

Συγκεκριμένα με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει μία κορούλα που είναι σήμερα 3 ετών.

«Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα τη ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο “Μαύρο Ρόδο”. Θέλω να της εξηγήσω ότι αυτό που βλέπει δεν είναι αλήθεια. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο η να απειλώ κάποιον, οπότε να καταλάβει ότι αυτό είναι ρόλος… Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Ο γιος του εξαφανισμένου Διακοσάββα, που διαφέντευε την περιοχή. Ο Σαράντος, θέλει να αποκτήσει ξανά το οικογενειακό του όνομα την παλιά αίγλη και ψάχνει μανιωδώς να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του πατέρα του. Οι υποψίες του στρέφονται σε διαφορετικούς κατοίκους της περιοχής. Κύριος στόχος του όμως είναι οι καλόγριες του μοναστηριού, θεωρώντας ότι γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved