Αυτά τα πρόσωπα θα μας απασχολήσουν το 2023!
Showbiz

Αυτά τα πρόσωπα θα μας απασχολήσουν το 2023!

Νέες σειρές, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί και τραγουδίστες, το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2023 που μόλις ξεκίνησε θα έχει πολύ ταλέντο, το οποίο και μας παρουσιάζεται απλόχερα μέσα από την showbiz, τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα νέα πρόσωπα που "γνωρίσαμε"!

Το 2022 είδαμε πολλά νέα πράγματα στην ελληνική σόουμπίζ, αλλά και τηλεοπτικές σειρές να κάνουν την εμφάνισή τους και να κλέβουν τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι και δεν έχουν σταματήσει να τις παρακολουθούν μέχρι στιγμής, μιας και τους ενδιαφέρουν και με το παραπάνω όλες οι ερχόμενες εξελίξεις.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικά από τα πρόσωπα που μας εντυπωσίασαν και το μόνο σίγουρο είναι πώς θα συνεχίζουν να μας εκλήσουν θετικά μέσα από τα νέα τους επαγγελματικά βήματα!

Μια από τις τηλεοπτικές σειρές, που μας απασχόλησε ιδιαίτερα από τον Σεπτέμβρη και έπειτα ήταν το Maestro, σε σενάριο και σκηνοθεσία του μοναδικού Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο ίδιος διάλεξε για μούσα του την νεαρή και συνάμα πολύ ταλάντούχα Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία στον ρόλο της Κλέλιας, δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιασε το κοινό.

Ακόμα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πρόκειται να μας απασχολήσει έντονα, όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο, που αδιαμφισβήτητα είναι πολύ μεγάλο, αλλά και για τις εξαιρετικές φωνητικές του ικανότητες, που παρατηρήσαμε ότι έχει μέσα από την σειρά. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του Α΄ κύκλου τον είδαμε να τραγουδά και με την μοναδική Χάρις Αλεξίου και το τηλεοπτικό κοινό τον καταχειροκρότησε!

Σόι πάει το βασίλειο όπως βλέπουμε, μιας και ο Γιώργος Κακοσαίος φαίνεται να έχει κληρονομήσει το τεράστιο μουσικό ταλέντο του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου, μιας και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί τα χνάρια του στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ο ίδιος, ένα σεμνό παιδί με πολύ ταλέντο, εμφανίζεται την φετινή σεζόν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, πλάι στην μοναδική και αγαπημένη του κοινού Νατάσα Θεοδωρίδου και κάθε φορά ξεσηκώνουν τους θαμώνες, όπως εκείνοι μόνο ξέρουν να κάνουν!

Οι "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1 είναι ακόμα μια σειρά που μας έχει συγκλονίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της προβολής της. Ο Σταύρος Τσουμάνης, η διαφορετικά Θοδωρής Μαρκέτος, έχει ξεχωρίσει από την αρχή της σειράς για τις υποκριτικές του ικανότητες ενώ τον έχουμε λατρέψει μέσα από τον ρόλο του. Πολλές σκηνές του μάλιστα έχουν γίνει και viral στο Twitter, μιας και οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας δεν σταματούν ποτέ να σχολιάζουν και να "παγιδεύονται" στην υπόθεση παρέα με τους πρωταγωνιστές.

Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Ζέτας στην σειρά του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει". Μάλιστα, η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά για τον νέο αυτό ρόλο: «Η Ζέτα μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση με έναν άνθρωπο που την εκμεταλλεύεται και τη βασανίζει μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκει το σθένος και αντιδρά σε αυτό και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Με τον Στρατή συνδέονται στα τραύματά τους, είναι μια σχέση που έχει πορεία. Η Ζέτα, όπως και ο κάθε άνθρωπος, πρέπει να είναι με τον άνθρωπο που θέλει. Η σχέση με τον Στρατή προχωρά, η σχέση με τη Νίτσα διαταράσσεται και αρχίζει σιγά σιγά αυτό το κορίτσι να βρίσκει τη θέση της μέσα σε αυτό τον κόσμο του “Ονείρου”. Η Μαρίνα ακόμη καθορίζει τον Στρατή».

Μια από τις σειρές που ξεκίνησαν φέτος και έχουν εντυπωσιάσει ήδη μοναδικά το τηλεοπτικό κοινό είναι και το "Μαύρο Ρόδο". Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου υποδύεται την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, η οποία ζει από τα 12 της χρόνια σε μοναστήρι. Ο πρωταγωνιστικός της αυτός ρόλος στην τηλεοπτική σειρά του MEGA είναι και εκείνος που την έκανε ευρέως γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ενώ πολλές είναι οι φορές που όλοι μας την έχουμε καταχειροκροτήσει για τις υπέροχες υποκριτικές της ικανότητες.

Τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από την συμμετοχή του στο συγκρότημα Boys and Noise, που μαζί με τον Άρη Μακρή και τον Δημήτρη Γιαννούλη είχαν τότε ταράξει τα νερά στην ελληνική μουσική και είχαν αποκτήσει τεράστιο fan club, που μέχρι και σήμερα τους ακολουθεί, παρά το γεγονός πώς και οι τρεις τους έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρα. Πριν από μερικά επεισόδια παρακολουθήσαμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη να εισβάλλει στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" στον ρόλο του Κίμωνα και έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη του επαφή στον χώρο της υποκριτικής και σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή.

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες ήταν η σειρά "Παγιδευμένοι" του ANT1 με τους ηθοποιούς να συνθέτουν ένα υπέροχο καστ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ανήκει και εκείνος της δικηγόρου Άννας Ροδίτη, την οποία και υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη στην ελληνική τηλεόραση, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Η ηθοποιός έχει καταπλήξει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό με την συγκλονιστική της ερμηνεία στη σειρά και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο παίζει σε κάθε σκηνή, μιας και βγάζει πολύ έντονα το συναίσθημά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved