Βίκυ Καγιά: Οι backstage φωτό από το πλατό του GNTM 5, η αγκαλιά με τον Ζούλια και το σέξι outfit!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Οι backstage φωτό από το πλατό του GNTM 5, η αγκαλιά με τον Ζούλια και το σέξι outfit!

Την Βίκυ Καγιά την έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της fashion expert, ενώ μέσα από το Shopping Star και το GNTM δίνει συνεχώς συμβουλές για outfits, που συνεχώς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες στην Ελλάδα, ενώ έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ τις τελευταίες δεκαετίες, που ασχολείται επαγγαλματικά με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Η Βίκυ Καγιά την φετινή σεζόν έκανε την επάνοδό της στο ριάλιτι μόδας GNTM, ένας ρολος που αδιαφισβήτητα της πηγαίνει πάρα πολύ και την έχουμε συνηθίσει σε αυτό και με το παραπάνω. Από την αρχή, η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη που επέστρεψε και πάλι, ενώ προσπαθεί πάντα να βρίσκεται δίπλα στις κοπέλες και να τις συμβουλεύει με τον πιο σωστό τρόπο, για να προχωρήσουν σε αυτόν τον χώρο και να κάνουν μια μεγάλη καριέρα.

Η Βίκυ Καγιά, δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής μερικές backstage φωτογραφίες από το πλατό του GNTM από το επεισόδιο που θα παρακόλουθήσουμε, με τις κοπέλες να ποζάρουν δίπλα της, ενώ εκείνη φοράει ένα μαύρο, άκρως εντυπωσιακό και σέξι outfit. Η fashion expert επέλεξε μια μαύρη παντελόνα με δανδέλα, που την σέταρε με ένα μεταξωτό μαύρο πουκάμισο, ενώ ταυτόχρονα πόσταρε και μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος θα είναι και ένας από τους guest κριτές στο ριάλιτι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved