Τα καλύτερα και τα χειρότερα Χριστούγεννα των διασήμων
Showbiz

Τα καλύτερα και τα χειρότερα Χριστούγεννα των διασήμων

Τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφίβολα την πιο ξεχωριστή γιορτή του κόσμου! Τα σπίτια πλημμυρίζουν από στολίδια, πολύχρωμα φωτάκια και άπαντες φορούν τα γιορτινά τους. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι γιορτές έχουν πάντα θετικό πρόσημο για όλους. Γεγονός που γνωρίζουν οι εγχώριοι celebrities, οι οποίοι δεν διστάζουν να περιγράφουν τα Χριστούγεννα που τους σημάδεψαν.

Κατερίνα Διδασκάλου

Κάθε φορά που φέρνει στο μυαλό της τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο της Κατερίνας Διδασκάλου.

«Τα καλύτερα Χριστούγεννα ήταν εκείνα που πέρασα ως παιδί κι εκείνα που πέρασα με τα παιδιά μου, αν και μπορώ να σου πω πως έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από αυτήν τη γιορτή. Όσο για τα δώρα, ανήκω σ' εκείνους που τα δέχονται όλα με πολύ μεγάλη χαρά μιας και κάποιος σε θυμήθηκε και μπήκε στη διαδικασία να διαλέξει κάτι όμορφο για σένα. Εύχομαι, βέβαια, τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα καλύτερα της ζωής μου και της ζωής όλων των ανθρώπων», λέει.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σαν χθες θυμάται η Σίσσυ τα όσα βίωσε πριν λίγα χρόνια όταν ακόμη η μητέρα της ήταν στη ζωή και εκείνη και ο πατέρας της νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία.

«Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα», λέει για τις πιο δύσκολες γιορτές της ζωής της.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ιδιαίτερες είναι οι φετινές γιορτές για την Κατερίνα Παπουτσάκη, αφού μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ωστόσο, κάνοντας τον απολογισμό της, παραδέχεται πως τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της ήταν αυτά που περνούσε με τους γονείς της στο Πήλιο.

«Πριν χωρίσουν οι γονείς μου, όταν πήγαμε στο Πήλιο ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου», δηλώνει.

Έλενα Παπαρίζου

Χωρίς να διστάζει η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ποια ήταν τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής της.

«Τα σουηδικά κλασικά Χριστούγεννα, όταν μαζευόμασταν όλη η οικογένεια την παραμονή και βλέπαμε στην κρατική τηλεόραση Walt Disney, χορεύαμε, τρώγαμε, και ανταλλάσσαμε δώρα», παραδέχεται.

Σάκης Ρουβάς

Από την ημέρα που έγινε πατέρας οι γιορτές για τον Σάκη έχουν αποκτήσει άλλο νόημα. Βέβαια παραδέχεται πως τα καλύτερα Χριστούγεννα για εκείνον ήταν όταν ο καιρός του το επέτρεπε να τα περνά στην παραλία με την οικογένειά του, ρίχνοντας τις βουτιές του. «Τελικά τα χριστουγεννιάτικα μπάνια είναι τα καλύτερα. Το αποφάσισα!», λέει χαρακτηριστικά.

Νένα Χρονοπούλου

Όσα χρόνια και αν περάσουν η Νένα δεν θα ξεχάσει τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της, όταν ο γιος της Χρήστος ήταν μόλις 8 ημερών και βρισκόταν στη θερμοκοιτίδα.

«Τα Χριστούγεννα του 2004 ήσουν μόνο 8 ημερών και βρισκόσουν στη θερμοκοιτίδα του Ιασώ. Θυμάμαι ότι εκείνα τα Χριστούγεννα του 2004 μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Μου έδιναν οι άνθρωποι ευχές, μου έλεγαν “ να σας ζήσει” και εγώ μέσα μου έλεγα “θεέ μου θα ζήσει;” Και τα μάτια δεν σταματούσαν να τρέχουν δάκρυα. Έζησες Χρηστάκο μου και έγινες Άγγελος πραγματικός», έχει πει η ηθοποιός για εκείνον.

Ευγενία Σαμαρά

Τι και αν πέρυσι μέσα από το «Σασμό» γνώρισε την απόλυτη επιτυχία παράλληλα ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Και αυτό γιατί μόλις μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

«Πώς μας την έσκασες έτσι ρε μάγκα μου; Και σου έγραφα μικρή, στα ραβασάκια μου γαμώτι μου ξυπνά με να σε χαιρετήσω! Αντίο μπαμπάκι μου, μπαμπούλι μου, πατέρα μου, Σάκαρε μας . Σ’ αγαπάμε που μας έμαθες να αγαπάμε. Δίχως μέτρο. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Να ζείτε παιδιά. Συνειδητά. Την κάθε στιγμή», είχε πει τότε η τηλεοπτική «Στέλλα», Ευγενία Σαμαρά.

Σπύρος Νικολαΐδης

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη «Γη της Ελιάς» αποκάλυψε πως πριν δυο χρόνια πέρασε δύσκολα, καθώς μέσα στις γιορτές χώρισε. «Τα χειρότερα Χριστούγεννά μου ήταν πρόπερυσι. Βίωσα έναν πολύ άσχημο χωρισμό που με στιγμάτισε. Δεν κατάλαβα ειλικρινά πότε ήρθαν, πότε πέρασαν... Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο πόνος που ένιωσα την αγαπημένη μου περίοδο κάθε χρόνου. Και δυστυχώς, εξαιτίας της κακίας κάποιων ανθρώπων τα περσινά μου Χριστούγεννα ήταν από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου κάτι το οποίο ίσως και να μη ξεχάσω ποτέ...», λέει ο ηθοποιός.

Άντζελα Γκερέκου

Αναμφίβολα τα Χριστούγεννα του 2021 ήταν τα πιο ζόρικα για την Άντζελα Γκερέκου αφού ήταν τα πρώτα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο. Οι δυο τους αυτή την εποχή του χρόνου απολάμβαναν να κάθονται γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και να περνούν μερικές ξένοιαστες στιγμές. Πλέον αυτό έχει αλλάξει με την Άντζελα να έχει μόνη συντροφιά την κόρη της Μαρία.

«Νομίζω πως όλοι αντιλαμβάνεστε το πόσο δύσκολο θα είναι... Ευχαριστώ πολύ», είχε απαντήσει πέρυσι όταν ρωτήθηκε πώς πέρασε τις γιορτές εκείνες.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved