Νάργιες-Σαντικάι: Ετοιμάζουν γάμο και βάφτιση μαζί!
Showbiz

Νάργιες-Σαντικάι: Ετοιμάζουν γάμο και βάφτιση μαζί!

Αφοσιωμένοι γονείς για τον μόλις δυόμιση μηνών γιο τους είναι ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργιες οι οποίοι πήραν αποφάσεις για την κοινή ζωή που έχουν ξεκινήσει μαζί. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Secret, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί και μάλιστα συμφώνησε και στον χρονικό ορίζοντα που θα συμβεί αυτό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους πήραν την απόφαση το διπλό μυστήριο να γίνει στα τέλη της επόμενης χρονιάς, θέλοντας προφανώς να έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να ετοιμάσουν την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους, όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και παραγωγός και η όμορφη tv persona έχουν αποφασίσει ο μικρούλης τους που ήρθε στον κόσμο πριν από δυόμιση μήνες, να πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούλιο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι επισημοποιήσει τη σχέση τους, χωρίς όμως να αποκαλύψουν οι δυο τους αν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή αν έκαναν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν έρθει στον κόσμο το αγοράκι τους. Πάντως, φρόντισαν αν στήσουν μία πολύ όμορφη γιορτή με φίλους και συγγενείς προκειμένου να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους αλλά και να οργανώσουν το baby shower για να προετοιμάσουν την άφιξη του γιου τους.

Σε αυτό το μοναδικό πάρτι υπήρχε dress code καθώς όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να ντυθούν στα μπλε με αφορμή το θαλασσί baby shower λόγω του φύλου του μωρού τους και οι δύο ερωτευμένοι απόλαυσαν όλες τις στιγμές τους με τους φίλους και τους συγγενείς, απολαμβάνοντας συγχρόνως υπέροχα εδέσματα αλλά και λιχουδιές.

Πλέον η Λάουρα έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού της με τον Χρήστο Σαντικάι να καμαρώνει για την οικογένεια που δημιούργησαν μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved