Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά»
Showbiz

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά»

Για τη μητρότητα που προέκυψε λόγω του Ηλία Κρασσά αλλά και για τη συμβίωσή τους μετά τον γάμο τους και την καθημερινότητά τους μίλησε η Βίκυ Καγιά η οποία δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. 

Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά, όμως βρήκε τον ιδανικό πατέρα στο πρόσωπο του συζύγου της Ηλία Κρασσά τον οποίο φροντίζει και περιποιείται, όπως βέβαια και εκείνος!

Η μητρότητα ήταν στο μυαλό σου και πριν γνωρίσεις τον Ηλία Κρασσά;

Όχι. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Μπορεί να το έλεγα καμιά φορά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η αλήθεια ήταν άλλη. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν ήρεμη, δεν ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι. Με τον Ηλία έγιναν όλα πολύ γρήγορα γιατί ήμασταν ίδιοι. Από μικροί χτίζαμε μόνοι μας, μετά τα κάστρα γκρεμίζονταν, τα ξαναχτίζαμε, φροντίζαμε όλους γύρω μας. Δεν το βάλαμε κάτω ποτέ.

Τώρα ποιος φροντίζει περισσότερο ποιον;

Στην αρχή εκείνος, μετά εγώ, γενικά αυτό πάει και έρχεται. Δεν κρατάμε λογαριασμό. Σε αυτή τη φάση νομίζω ότι επανέρχομαι, παίρνω τη ρεβάνς! Αυτό είναι το ωραίο με τη σχέση μας. Δεν υπάρχουν τριαντάφυλλα και κόκκινα χαλιά, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, είμαστε δυο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, χωρίς όμως ανταγωνισμό, αλλά με σεβασμό. Και αγάπη. Για αυτό πάντα βρίσκουμε την άκρη. Με πολλή συζήτηση; Όχι, δεν λέμε πολλά. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να τα πω και να τα ξαναπώ, να τα βγάλω από μέσα μου, εκείνος είναι πιο πολύ της πράξης, όχι της ανάλυσης. Μπορεί με μια ματιά του να τα πει όλα. Δέκα χρόνια μαζί θα κλείσουμε. Τι με κοιτάς έτσι; Περνούν τα χρόνια, Νίκο μου, 44 έφτασα, δεν βλέπεις τις ρυτίδες μου; (Γελάει.).

Μου αρέσει που δεν τις έχεις σιδερώσει.

Για αυτό σας ζητάω πάντα να μη μου τις εξαφανίσετε στο Photoshop. Αυτή είμαι! Τώρα με βρίσκεις σε μια φάση που είμαι πολύ κουρασμένη, είναι πιο έντονες, μετά τις γιορτές θα κάνω τις ενυδατώσεις και τις θεραπείες μου και θα μαλακώσουν. Αλλά μέχρι εκεί.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved