Μαρία Ιωαννίδου: Η πικρία για τη Ναταλία Γερμανού και το «έλεος» για τη Σκορδά! Τι έχει συμβεί;
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: Η πικρία για τη Ναταλία Γερμανού και το «έλεος» για τη Σκορδά! Τι έχει συμβεί;

Η Μαρία Ιωαννίδου με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend.

Η ηθοποιός δε δίστασε να κρύψει την πικρία της για την απουσία της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας πως:

«Έλειπε λέει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί και να έλειπε. Εγώ με τον τρόπο μου σας είπε ότι την αγαπώ τη Ναταλία και με πονάει το ότι δεν τη βλέπω. Είναι η κόρη του Φρέντυ, άλλωστε. Είμαι μία μεγάλη γυναίκα πια. Όλα θα τα λέω, είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν… είτε αρέσει στη Ναταλία, είτε δεν της αρέσει», δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Σχετικά με το αν πήρε την έγκρισή της για το βιβλίο, είπε: «Έγκριση; Ε όχι δα... Δε νομίζω ότι μου είναι απαραίτητο να πάρω τα δικαιώματα για τον Φρέντυ. Το μισό μου βιβλίο είναι η Ναταλία, ζούσαμε σαν οικογένεια. Γιατί να μη θέλει να γίνει σήριαλ;» πρόσθεσε η ηθοποιός για την παρουσιάστρια.

Η Μαρία Ιωαννίδου παράλληλα έριξε και τα «βέλη» της στη Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις της για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

«Έλεος πια. Δεν ξέρω μήπως η Φαίη Σκορδά μεταφράζει λάθος τα ελληνικά; Επειδή έχει σπουδάσει στην Ιταλία, μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά; Εγώ σαν επίθεση το είδα».

«Εγώ εννοούσα ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει έναν Α χαρακτήρα, είναι λίγο σκληρός, λίγο επιθετικός. Εμένα ο σύντροφός μου δεν μου έχει μιλήσει άσχημα; Να τον διώξω; Να διώξουμε τον Κιμούλη απ’ το θέατρο; Επειδή τι έκανε; Επειδή έσπρωξε λίγο μία συνάδελφο;» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved