Μαρίνα Ασλάνογλου: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να με προσβάλει πια»
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να με προσβάλει πια»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17-12) η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η ηθοποιός, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε τόσο για τη συνεργασία της όσο και για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

«Βεβαίως έχω περάσει από τοξικές συνεργασίες, συναναστροφές. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα βάζω μέσα μου, από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Αυτό θέλει δουλειά, δεν ξεκίνησα έτσι. Με το που βγεις από τη δραματική σχολή δεν σου λέει κάποιος ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μία ζούγκλα και έναν φοβερό ανταγωνισμό και ένα τρομερό άγχος.

Δεν το έβαζα κάτω, αυτή η δουλειά θέλει γερό στομάχι. Τώρα πια έχω πολύ δυνατό στομάχι, πιο μικρή δεν είχα, στεναχωριόμουν, έκλαιγα. Μετά είπα, "ποιος έχει το δικαίωμα να με φέρει εμένα σε αυτήν τη θέση; Κανείς. Θα βρω τη δύναμη μέσα μου".. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να με προσβάλει και κανένας δεν μπορεί να το κάνει πια», είπε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο και πώς έμαθα να διαχειρίζεται τη σκληρότητα.

Η ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για τις δυσκολίες που έζησε μέχρι να γίνει μαμά. «Ήταν μεγάλος αγώνας, είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Η ευτυχία που βλέπω αυτό το πλασματάκι μες στο σπίτι δεν περιγράφεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved