Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για τη Βανδή: «Δεν άντεξε, βγήκε έξω και έκλαιγε»-Η συγγνώμη στη Δέσποινα
Showbiz

Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για τη Βανδή: «Δεν άντεξε, βγήκε έξω και έκλαιγε»-Η συγγνώμη στη Δέσποινα

Μια συγκινητική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της έκανε η Μαρία Μπακοδήμου το απόγευμα του Σαββάτου (17-12).

Με αφορμή τα κλάματα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της καθώς άκουγε το τραγούδι της Ελένης Δήμου, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί κάτι αντίστοιχο που είχε ζήσει η ίδια με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα εμφανώς συγκινημένη δεν ήξερε αν έπρεπε να το πει δημοσίως, όμως το έκανε περιγράφοντας μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Δέσποινας Βανδή.

«Παιδιά τώρα εγώ θυμήθηκα κάτι και συγκινήθηκα και δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω. Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της. Sorry Δέσποινα που λέω κάτι, αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά.

Υπήρχε ένα τραγούδι που ερμήνευε κάποιος καλεσμένος τραγουδιστής στην σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε και έφυγε από την καρέκλα του κριτή και βγήκε έξω και έκλαιγε. Πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και ξέρεις πόναγε η καρδιά μου που έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι έτσι και ειδικά με το άγχος ότι είναι και live και εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Θυμίζουμε πως η Φαίη Σκορδά έβαλε τα κλάματα την ώρα που Ελένη Δήμου ερμήνευε το αγαπημένο τραγούδι της παρουσιάστριας, «Προσωπικά».

Μάλιστα, αγκάλιασε την Ελένη Δήμου την ώρα που τραγουδούσε και… συνέχιζε να κλαίει… Η Ελένη Δήμου: «Αναφώνησε εσένα σε αγαπώ πολύ…» και η Φαίη ζήτησε «συγγνώμη» από το τηλεοπτικό κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved