Αβασκαντήρα: «Η σχέση μας με τον Γιώργο είναι κινηματογραφική» - O τσακωμός την ημέρα του γάμου τους
Showbiz

Αβασκαντήρα: «Η σχέση μας με τον Γιώργο είναι κινηματογραφική» - O τσακωμός την ημέρα του γάμου τους

Στην εκπομπή Μαμά-δες φιλοξενήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (17-12) η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Το ζευγάρι μίλησε για το πώς είναι η καθημερινότητας τους, πώς ορίζουν τον έρωτα ενώ η όμορφη σύζυγος του ηθοποιού ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε γιατί τσακώθηκαν την ημέρα του γάμου τους.

«Έχουμε μια κινηματογραφική σχέση με την έννοια του ότι θα τα κάνουμε ακραία τα πράγματα. Δηλαδή θα τσακωθούμε και μπορεί να σκεφτούμε να χωρίσουμε, θα απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον και μπορεί να φύγει ο Γιώργος από το σπίτι ή να φύγω εγώ και να πάω μια βόλτα. Μετά όμως θα γυρίσουμε και θα πούμε ότι δεν γίνεται ο ένας χωρίς τον άλλον. Βέβαια αυτά με το παιδί έχουν λίγο αλλάξει γιατί εμείς μπορεί να το ζούμε έτσι ωραία όλο αυτό αλλά με ένα παιδί αυτό δεν γίνεται, θέλει μια ισορροπία. Γενικά όμως ξέρουμε ότι υπάρχει έρωτας, υπάρχει πάθος και έχουμε συμβιβαστεί με τους τσακωμούς και το γεγονός ότι τα ζευγάρια δεν πειράζει και να τσακώνονται», είπε και συνέχισε:

«Εμείς μάλιστα, ορίστε που δεν περίμενες ότι θα το πω αυτό γιατί το λέω συνήθως στις φίλες μου, τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας! Όταν το ακούνε μου λένε «μα ποιος τσακώνεται την ημέρα του γάμου του». Εμείς! Όταν συναντηθήκαμε! Δεν τσακωθήκαμε για να βριστούμε αλλά κάτι μου είχε καθίσει εμένα, ήθελα να έρθει να καθίσει δίπλα μου γιατί έπρεπε να γίνει σωστά αυτό το κάδρο και εμένα εκείνη την ώρα κάπως μου έκατσε. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει πάει και σε γάμους για να ξέρει που να καθίσει, νόμιζε ότι μπορεί να καθίσει με τους φίλους του οπότε είχαμε εκεί μια σύγκρουση».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved