Δημήτρης Μαμιός: «Θα ήθελα ονειρικά να ταξιδεύσω σε όλο τον κόσμο με τη δουλειά μου»
Showbiz

Δημήτρης Μαμιός: «Θα ήθελα ονειρικά να ταξιδεύσω σε όλο τον κόσμο με τη δουλειά μου»

Σασμός: Για τις εξελίξεις της σειράς, τη βράβευση για την παράσταση Πανούκλα αλλά και για τα επόμενα σχέδια του, μίλησε ο Δημήτρης Μαμιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Στην Ανω Ποριά είναι σε εξέλιξη μια βεντέτα. Ο Μύρωνας θα βοηθήσει με κάποιο τρόπο στο μάνιασμα των οικογενειών;

«Σαν όργανο της τάξης, δουλειά του είναι να απορροφά τους κραδασμούς για την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, άρα σίγουρα θα βοηθήσει».

Ωστόσο υπάρχει ένας μυστικός αστυνομικός που κινείται στο κύκλωμα του Ευθύμη. Ποια η θέση του Μύρωνα σε όλο αυτό;

«Είναι κάτι που δεν το γνωρίζει και αργό ή γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπος με αυτό. Υπάρχουν πολλά που έχει χάσει στον χρόνο που λείπει και σιγά σιγά ξαναμπαίνει στη ροή όλων αυτών που συμβαίνουν».

Θα δούμε τον ήρωά σας απόλυτα ευτυχισμένο ή θα έρθει ξανά η στιγμή της μετάθεσης;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτό που θα ήθελα είναι να ολοκληρωθεί ομαλά και αποτελεσματικά η πορεία του προς την ευτυχία».

Παράλληλα με την Ανω Ποριά βρίσκεστε σε τρεις θεατρικές παραστάσεις.

«Είναι τρεις παραστάσεις αξιόλογες, η καθεμία με τη δική της ταυτότητα και αισθάνομαι τυχερός που συμμετέχω σε αυτές. Το μόνο που μπορώ να πω από την πλευρά μου είναι ότι σε κάθε δουλειά προσπαθώ να δίνω όλη μου την ενέργεια και την αφοσίωση. Αυτό είναι κάτι που ακολουθώ στη ζωή μου».

Ωστόσο φέτος βραβευτήκατε για τη συμμετοχή σας στην παράσταση «Η πανούκλα». Ενα βραβείο αυξάνει τις απαιτήσεις για την επιλογή του επόμενου ρόλου;

«Το βραβείο είναι η επιβράβευση μιας προσπάθειας. Το εάν θα σου φέρει μια επόμενη δουλειά ή πρόταση δεν το ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια διάκριση λειτουργεί θετικό και όχι αρνητικά. Κα γενικά δεν θεωρώ ότι είναι καλό να περιμένεις να συμβεί κάτι. Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει»

Ποιες οι κινήσεις σας στο εξής;

«Θέλω να κινούμαι αργά και σταθερά, θα ήθελα ονειρικά να ταξιδεύσω σε όλο τον κόσμο με τη δουλειά μου», εξομολογείται ο ηθοποιός στo tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved