Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ηθοποιοί και τεχνικοί έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου»

Gossip-tv Team

O Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την πολυετή καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής ενώ ευχαρίστησε και δημόσια τους φίλους του, που τον στήριξαν από την αρχή σε αυτόν τον χώρο. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που έχει διαγράψει μεγάλη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει.

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star "DOT" και μίλησε για την ταινία «Φθηνά Τσιγάρα» και την παράσταση που ανεβαίνει στη «Λυρική σκηνή», για τα λάθη που έχει κάνει, για τις συγγνώμες που δεν είπε, για το πώς ήταν ως παιδί, για την μοναξιά, αλλά και για την τηλεόραση.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πήγα όπως προσδοκούσα να πάω. Έχω ένα μερίδιο ευθύνης στο ότι δεν πρόσεξα την εικόνα μου και μπέρδεψα το κοινό. Υπήρχαν οι καλλιτέχνες των σοβαρών θεαμάτων και οι τηλεοπτικοί. Έλα που εγώ, για να βγάλω τα λεφτά για τις ταινίες μου, πήγαινα και έπαιζα στην τηλεόραση. Εκεί νομίζω ότι μπερδεύτηκε το κοινό»

«Μετανιώνω και δεν με συγχωρώ πολλές φορές. Το επόμενο στάδιο είναι να αρχίσω να συγχωρώ τον εαυτό μου. Ό,τι έκανα το έκανα με δουλειά και πολλή βοήθεια από φίλους ηθοποιούς και τεχνικούς. Έρχονταν και έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου»

«Έπαιζα πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση για να έχω μετά δουλειά. Είμαι από τους ηθοποιούς που πήγαινα από τη μια δουλειά στην άλλη με βάση την επιτυχία. Ήξερα ότι αν δεν φέρω κέρδη και νούμερα, δεν θα με ξαναπάρουν. Πέρασα από όλα τα στάδια της ηθοποιίας, το κομπαρσιλίκι, τον πρώτο, δεύτερο, πέμπτο ρόλο»

Δείτε το βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved