Μαύρο Ρόδο: Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Έζησα µαγικά Χριστούγεννα όταν ήµουν παιδί»
Showbiz

Μαύρο Ρόδο: Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Έζησα µαγικά Χριστούγεννα όταν ήµουν παιδί»

Μαύρο Ρόδο: Τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, το κορίτσι με το αλαβάστρινο πρόσωπο και το καθαρό βλέμμα, τη γνωρίσαμε στις 3 Οκτωβρίου, όταν μας συστήθηκε ως δόκιμη μοναχή Ελισάβετ μέσα από τo «Μαύρο Ρόδο», τη δημοφιλή σειρά του Mega.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα, τις παραγωγές της σε ξένα δίκτυα ενώ θυμάται και τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της.

Εχουν αρχίσει να σας αναγνωρίζουν στον δρόµο;

«Η πρώτη φορά που κάποιοι με αναγνώρισαν στον δρόμο ήταν προς τα τέλη Οκτωβρίου. Την πρώτη φορά που μας πλησίασαν δυο κορίτσια, νόμιζα πως ήθελαν να τους βγάλω φωτογραφία και ξαφνιάστηκα πολύ όταν μου είπαν πως ήθελαν να βγουν μαζί μου φωτογραφία. Χαίρομαι πολύ που η σειρά αρέσει στον κόσμο και είναι μεγάλη μου τιμή να αφιερώνει δύο λεπτά από τον χρόνο του για να μου πει συγχαρητήρια. Αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλός άνθρωπος».

Παράλληλα έχετε ασχοληθεί µε την παραγωγή ντοκιµαντέρ για ξένα δίκτυα. Πώς προέκυψαν αυτές οι δουλειές;

«Οταν τελείωσα τις σπουδές μου ήθελα να μετακομίσω στο Λονδίνο και να ασχοληθώ με την υποκριτική. Βέβαια, χρειαζόμουν μια κανονική δουλειά για να πληρώνω το νοίκι. Ούτε το 1% των ηθοποιών στο Λονδίνο δεν ζει αποκλειστικά από την υποκριτική. Ηθελα να βρω κάτι στον χώρο για να μαθαίνω συνέχεια. Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό ως ηθοποιός να κατανοείς τις δουλειές των άλλων στο συνεργείο. Το πόσο σκληρά εργάζεται ένας βοηθός παραγωγής, για παράδειγμα. Η πρώτη δουλειά που βρήκα ήταν σε μια εταιρεία παραγωγής ντοκιμαντέρ. Εμαθα τόσα πολλά εκεί και μου δόθηκαν ευκαιρίες για τις οποίες θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Η αντίστροφη µέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει. Εχετε κάποια ιστορία να µας αφηγηθείτε από τις καλύτερες, ίσως και τις πιο αστείες, γιορτές;

«Εζησα µαγικά Χριστούγεννα όταν ήµουν παιδί. Μαζευόµασταν τις γιορτές µε όλη την οικογένειά µου σε κάποιο σπίτι εκείνες τις ηµέρες. Με ένα τεράστιο (από ό,τι θυµάµαι) χριστουγεννιάτικο δέντρο, τζάκι αναµµένο, φαγητό παντού, τραγούδια του Φρανκ Σινάτρα και όλα τα ξαδέλφια µαζί να περιµένουµε να έρθει ο Αγιος Βασίλης. Θυµάµαι, βέβαια, και τη στιγµή που η φούσκα έσκασε… Πριν κοιµηθούµε, παραµονή Χριστουγέννων, πάντα αφήναµε σε ένα πιατάκι κάτι πιτοειδές να φάει ο Αγιος Βασίλης και καρότα για να φάνε οι τάρανδοι. Ο ξάδελφός µου είχε την έξυπνη ιδέα να γράψει, κρυφά από τους γονείς, κάτι πάνω σε ένα από τα καρότα για να αφήσει µήνυµα στον Αγιο Βασίλη. Κοιµηθήκαµε, ξυπνήσαµε το πρωί, ανοίξαµε τα δώρα µας και έρχεται ο ξάδελφός µου κλαίγοντας από τον κήπο γιατί τα κουνέλια που είχαµε τού έτρωγαν το καρότο µε το µήνυµα. Μεγάλη απογοήτευση (σ.σ.: γελάει)».

Τι περιµένετε από τη νέα χρονιά;

«Να είναι µια χρονιά που να θέλω να επαναληφθεί!», λέει στο Βημαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved