Χριστίνα Μπόμπα: Οι «αγωνιστικοί» χαιρετισμοί και τα νεότερα μετά την περιπέτεια της υγείας της
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι «αγωνιστικοί» χαιρετισμοί και τα νεότερα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Μέσα από ένα βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ζεύγος Τανιμανίδη αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων όμως η αδιαθεσία της Χριστίνας άλλαξε λίγο τα σχέδια τους.

Πιο συγκεκριμένα όπως μας ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα έπαθε γαστρεντερίτιδα και αυτό έφερε αλλαγή στα σχέδια τους.

Μέσα από ένα νέο βίντεο η Χριστίνα θέλησε να στείλει «αγωνιστικούς» χαιρετισμούς σε όλους όσοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ενώ παράλληλα μας ενημέρωσε για τα νεότερα της υγείας της.

«Να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όσους έχουν ίωση. Εγώ ήμουν στο Ντίσελντορφ, τώρα είμαι στο Άμστερνταμ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν έχω τον φόβο να κολλήσω τα μωρά και σήμερα που έχω αναστηθεί λίγο, περνάω τον χρόνο μου δημιουργικά διαβάζοντας βιβλίο», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα στο νέο της βίντεο.

Το ζευγάρι πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα οικογενειακά στην Αράχοβα με τις δίδυμες κόρες τους, ενώ την Πρωτοχρονιά θα βρίσκονται πίσω στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved