Κόνι Μεταξά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει- Τα μυστικά ομορφιάς για υπέροχο δέρμα!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει- Τα μυστικά ομορφιάς για υπέροχο δέρμα!

H Kόνι Μεταξά είναι πανέμορφη και φροντίζει πάντοτε να φαίνεται όσο πιο λαμπερή γίνεται, αφού άλλωστε περιποιείται συνεχώς τον εαυτό της και δεν διστάζει να μας το δείξει μέσα από τα social media. της. 

Η ίδια περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, μιας και από το καλοκαίρι και έπειτα, ζει τον έρωτά της στο πρόσωπο του αγαπημένου της, Μάριου Καπότση.

Η Κόνι Μεταξά λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και πάντα φροντίζει να μας δείχνει στιγμιότυπα από την ρουτίνα ομορφιάς της. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχουμε ακολουθήσει μερικές από τις συμβουλές της τόσο για την διατήρηση του καλλίγραμμου κορμιού της, όσο και για το δέρμα της, το οποίο και φροντίζει να ενυδατώνει συχνά.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από ένα ινστιτούτο ομορφιάς που επισκέφθηκε, για να κάνει μια από τις καθιερωμένες θεραπείες προσώπου που επιλέγει για καθαρισμό και ενυδάτωση και εκεί ήταν που μας έδειξε και την κατάσταση του δέρματός της αυτήν την στιγμή. Μέσα και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έχει πει πολλές φορές το πόση μεγάλη σημασία έχει το σωστό ντεμακιγιάζ για την επιδερμίδα, το peeling, η κατάλληλη ενυδάτωση και γενικότερα ο καθαρισμός.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved