Η Άννα Πρέλεβιτς είχε το πρώτο ραντεβού με τον wedding planner & αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο της
Showbiz

Η Άννα Πρέλεβιτς είχε το πρώτο ραντεβού με τον wedding planner & αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο της

Η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισε να ανεβάζει από την αρχή μέχρι και την ημέρα του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό, αδελφό της Δούκισσας Νομικού όλες τις ετοιμασίες. 

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram της ένα βίντεο με το πρώτο ραντεβού της με τον άνθρωπο ο οποίος και θα αναλάβει να οργανώσει τα πάντα για τον γάμο της που θα γίνει, όπως επιβεβαίωσε, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κλήθηκε να της δώσει τις πρώτες συμβουλές για τις προετοιμασίες για τον γάμο της αλλά και ιδέες για το πού θα λάβει χώρα.

Μάλιστα της έβαλε την ιδέα αντί για την Αθήνα να γίνει σε νησί αφού θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Άννα Πρέλεβιτς έδειχνε πολύ χαρούμενη και χαρακτήρισε ένα πολύ όμορφο ταξίδι όλες τις προετοιμασίες που ξεκινάει για να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Νικήτας Νομικός έκανε πρόταση γάμου στην Άννα Πρέλεβιτς και εκείνη δέχτηκε αμέσως καθώς όπως έχει επισημάνει πολλές φορές, είναι ο άντρας της ζωής της.

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι!
Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! 🙌❣️

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου 😍

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό 😋) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου!

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου», είχε γράψει τότε.

Τώρα λοιπόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας όπου και θα ενώσει για πάντα τη ζωή της μαζί του.

Δείτε παρακάτω τον βίντεο που ανέβασε με το πρώτο ραντεβού της με τον wedding planner:

https://www.instagram.com/p/CmXBnLoq4pZ
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved